Çerkezköy'lü sporcular Milli takım seçmeleri için Ankara'ya gitti

Çerkezköy Güzel Spor Kulübü'nün Milli sporcuları Avrupa şampiyonu seçmeleri için dün akşam Ankara'ya gitti.  Çerkezköy Güzel Spor Kulübünün Milli antrenörü Bilal Güzel â€

2.08.2019 16:51:00 0
 Çerkezköy

Çerkezköy Güzel Spor Kulübü’nin Milli Antrenörü Bilal Güzel, “2-7 Ağustos tarihleri arasında Ankara Keçiören Taha Akgül Spor Salonu’nda  Avrupa şampiyonası öncesi yapılacak olan Milli takım seçmeleri müsabakalarına genç bayanlarda 42 kiloda Senanur Kepenek,63 kiloda Kübra Kepenek,6+68 Kiloda Gülsüm Ögey, Genç Erkeklerde 55 kiloda Tamer Dural,59 kiloda Tecmen Genç olmak üzere 5 sporcumuz ile katılıyoruz. Milli takım seçmeleri öncesi çok sıkı bir çalışma sergiledik. Sabah iki, akşam iki olmak üzere dört saat disiplinli bir çalışma yapıldı.  Ayrıca haftanın üç günüde ormanlık alan olan Tepe Piknik alanında  da kros çalışması yaptık. Sporcularımız seçmelere iddialı şekilde hazırlandı. Milli olan sporcularımız bu elemelerden de başarı ile geçerek eylül ayı içinde ispanya’da yapılacak olan Avrupa şampiyonasında  Milli takımda yer alarak gençler kategorisinde madalya için mücadele verecekler. Milli takım seçmelerinde  bir aksilik yaşanmaz ise beş sporcumuzun da başarılı olacağına   ve milli takımda yerlerini alacaklarına ve ülkemizi  temsil edeceklerine  inanıyorum”dedi.

 

 

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Güzel “ Milli takım seçmeleri öncesi  sporcularımıza  sponsor  olarak katkı ve destek olan  İrmet Hospital’e Teknoplast  Sunideri Sanayi ve Dış Tic. Ldt. Şti. sahibi Muammer Bakkaloğlu’na  çok teşekkür ediyoruz. Onların sporumuza verdiği katkı ve desteklerin diğer firmalara da örnek olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“MİLLİ TAKIMDA YERİMİZİ ALACAĞIZ”

Milli sporcular Kübra- Senanur Kepenek kardeşlerde, “Antrenörümüz Bilal Güzel hocamızın da ifade ettiği gibi,Milli takım seçmelerine çok sıkı bir şekilde çalıştık. Amacımız seçmelerde başarılı olmak ve Avrupa şampiyonası için milli formayı elde ederek  Milli takımdaki yerimizi alacağız. Önceki Avrupa şampiyonalarında olduğu gibi  Eylül ayında  İspanya’da yapılacak olan Avrupa şampiyonasında da milli takımda yerimizi almak ve milli sporcu olarak şampiyonada  ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektir. Milli takım seçmelerinde başarılı olacağımıza ve milli takımda yer alacağımıza inanıyoruz. Hedefimiz Avrupa şampiyonasında Genç bayanlarda kilolarımızda altın madalya almak. Hocamız Billal Güzel bizleri çok sıkı bir şekilde çalıştırarak seçmelere hazırladı. Ankara’da yapılacak olan milli takım seçmelerinde halkımızın dualarını bekliyoruz.Bizlere sponsor olarak destek veren firmalara da çok teşekkür ediyoruz”dediler.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10