Giyim kutuları Çerkezköy sokaklarına yerleştirildi

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanlığı'na seçilmesinin ardından çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gülnur Kocaçınar, yeni bir projeyi daha hayata geçirdi. VatandaşlarÄ?

Çerkezköy 4.08.2019 18:31:00 0
Giyim kutuları Çerkezköy sokaklarına yerleştirildi

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi tarafından hazırlanan giyim kutuları Çerkezköy’ün çeşitli cadde ve sokaklarına yerleştirildi. Şu anda 30 kutunun yerleştirildiğini belirten Dernek Başkanı Gülnur Kocaçınar, bayram sonrası da kutu koyacaklarını ve toplan ilçe genelinde 150 giyim kurusu konulmuş olacağını ve  hazırlanan bu proje ile toplanan eşyaların ihtiyaç sahiplerine  daha hızlı şekilde ulaştırılacağını kaydetti.

 

SAYI 150’Yİ BULACAK

 

Cumartesi günü  erken saatlerde Çerkezköy’ün muhtelif yerlerine giyim  kutuları yerleştiren Türkiye  Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar” Biz dernek olarak veren elle alan eli  devamlı olarak buluşturmak istiyoruz. Artık bundan böyle ihtiyaç sahiplerine hayırseverler kolayca ulaşabilecek. Bu vesileyle Çerkezköy’ün her yerine giyim kutularımızı yerleştirdik.Şu anda 30 giyim kutusu yerleştirdik. Toplamda 150 giyim kutusunu çeşitli cadde ve sokaklara yerleştireceğiz.Bayram sonrası giyim kutusu koymadığımız noktalara giyim kutularının konulması devam edecek. Tüm vatandaşlarımız kullanmadığı  yada az kullandığı kıyafet, ayakkabı, havlu, perde ve ev tekstili ürünlerini bu kutuları atabilirler. Halkımızdan ricamız bu kutulara atılanlar yıkanmış olursa hem hijyen acısından hem de temiz olması bakımından önemlidir. Kutulardaki eşyalar belli bir süre sonra toplanacak ve ihtiyaç sahiplerine hızlı bir şekilde iletilecektir. Kullanılmayan giyim kuşam gibi kıyafetlerin ve ayakkabıları çöpe atmayın.Tüm vatandaşlarımızı bu kutuya eşya bırakmaya davet ediyorum. Önemli olan ihtiyaç sahiplerimizin   ihtiyaçlarını karşılamak ve onları mutlu etmek bir insanlık görevi ve bizde bu konuda üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Giyim kutusu yerleştirme çalışmalarımızda bizlere nezaret eden ve yardımcı olan Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda olan ve desteklerini de esirgemeyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a da ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10