Fahri üye olan Ünlüsoy kalpak taktı

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilcisi İbrahim Çetintaş Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy'u makamında ziyaret ederek, şehit aileleri ve gazilerimize vermiş olduğu desteklerinden dolayı kendi

Kapaklı 5.08.2019 17:54:00 0
Fahri üye olan Ünlüsoy kalpak taktı

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilcisi İbrahim Çetintaş ve dernek üyeleri Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy’u makamında ziyaret etti.

 

ÜNLÜSOY’A TEŞEKKÜR ETTİ


Ziyarette konuşma gerçekleştiren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı temsilcisi İbrahim Çetintaş “ Tüm Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Çerkezköy’ e geldiğiniz günden bu yana her zaman yanımızda oldunuz. Desteklerinizi bizlerden esirgemediniz. Tüm şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve aileleri adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

EN ANLAMLI HEDİYE OLDU

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, görev yaptığı yerlerde, şehit yakınları ve gazilerin öncelikli hedef kitlesi olduğunu dile getirdi.  Şehit yakınları ve gazilerin memnuniyeti ve mutluluğunun kendisi için diğer işlerden çok daha elzem ve öncelikli olduğunu ifade eden Ünlüsoy kendisine hediye edilen kalpağın ve fahri üyelik beratının bugüne kadar almış olduğu en anlamlı hediye olduğunu kaydetti.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10