Kübra Kepenek Türkiye ikincisi oldu

Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından, 02-06 Ağustos 2019 tarihleri arasında, Ankara-Taha Akgül Spor Salonu'nda yapılan Gençler Milli Takım seçme müsabakalarında 63 kilogramda yarışan Kübra Kepenek Tü

7.08.2019 11:54:00 0
Kübra Kepenek Türkiye ikincisi oldu

Çerkezköy Güzel Spor Kulübünün Milli sporcusu Kübra Kepenek Ankara Keçiören Taha Akyol Spor salonunda devam eden Avrupa şampiyonası Milli Takım seçmelerinde 63 kiloda Türkiye ikincisi oldu.

 

“ANTRENMANLAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR”

 

Türkiye ikincisi olan sporcusunu tebrik eden antrenörü Bilal Güzel “ Öncelikle, Türkiye ikincisi olan kızımızı tebrik ederim. Malumatınız olduğu üzere, Kübra Kepenek, taekwondo alanında  ilçemize ilk başarıları tattıran, kulübümüzün çok değerli öğrencilerindendir. Kendisi, son zamanlarda, gerek sağlık sorunları gerekse de sahip olduğumuz şanssızlıklardan ötürü, kürsüye çıkamıyordu. Her öğrenci, organizasyonlarda aldıkları sonuç ne olursa olsun, antrenman disiplininden, başarma hırsından taviz vermeden, sürekli kamçılanarak, tarafımdan antrenman yaptırılır. Bilal Güzel Spor Kulübünde esas amaç antrenmana gelen her öğrenci, yarın müsabakaya çıkacakmış gibi motive olacak, büyük bir ciddiyetle antrenmanını yapacaktır” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Güzel” İşte, bu prensibimizden hiçbir zaman için taviz vermediğimiz için, Kübra Kepenek kızımız, ilçemizdeki başarı hanesini, daha da genişletmiş oldu. Bilinmelidir ki, Kübra Kepenek bu yarışmada derece elde edemeseydi, biz gene, büyük bir azim ve inançla yolumuza devam edecektik. Çocuklarının, büyük bir ciddiyet ve disiplin içerisinde, güvenebileceği bir kulüpte antrenman yapmasını isteyen velilerimize, kapımız her zaman açıktır. Unutmayalım ki, spor yapmayan her çocuk, kötü alışkanlıkların içerisinde yer almaya adaydır. Bizlere sponsor olarak katkıda bulunan İrmet Hospital’e, Teknoplast  Sunideri Sanayi ve Dış Tic. Ldt. Şti’ye çok teşekkür ediyorum. Onların, sporumuza verdiği katkı ve desteklerin diğer firmalara da örnek olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10