Bayramda ek otobüs seferleri konulacak

Çerkezköy Otobüs Terminali'nde bayram hareketliliği başladı. Kurban bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, birkaç gün kafa dinlemek veya akrabalarını ziyaret etmek için otogara akın ettiler. OtobÃ?

Çerkezköy 7.08.2019 17:26:00 0
Bayramda ek otobüs seferleri konulacak

Çerkezköy’de Kurban Bayramı öncesi yine hareketlenen Otogar’da bilet satışları devam ediyor.

 

OTOGARI HAREKETLENDİRDİ

 

Kurban bayramı tatili Çerkezköy otogarını hareketlendirdi. Seferler tıklım tıklım dolarken, bazı firmalar ise yoğunluktan dolayı ek seferler koydu. Bayram haftasına ait seferlerin büyük ölçüde dolması nedeniyle önceden rezervasyon yaptırmayanlar, bilet bulamakta sıkıntı çekiyor.

 

 

 CUMA AKŞAMI İTİBARİYLE YOĞUNLUK  BAŞLAR

 

Pamukkale Seyahat Çerkezköy Bölge Müdürü Erol Gülseren, “Tatillerin uzun olduğu Kurban bayramların tatil dönemlerinde vatandaşlarımızın talepleri normal zamanlardakinden daha yoğun oluyor. Nedeni ise tatillerini daha iyi değerlendirmektir.  Otobüs firmaları olarak bizler yoğunluk nedeniyle  yolcularımızın mağduriyet yaşamaması için günler öncesi planlamamızı programımızı yaparak yaşanacak yolcu yoğunluğuna göre gerekli önlemimizi alıyoruz.Bu bayramda önlemimizi aldık ve ek seferler koyduk. Bizler için önemli olan her zaman müşteri memnuniyetidir. Sanayi kenti Çerkezköy’de bölgemize hizmet veren otobüs firmaları olarak, vatandaşlarımızı mağdur etmemeye ve müşteri memnuniyetine  büyük  özen gösteriyor ve vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermek için yarışıyoruz.  Dönüşlerde de ayni yoğunluk olacağı düşüncesiyle dönüşlerde de hiçbir şekilde sıkıntı yaşanmayacaktır.  Her kes gideceği yere sıkıntısız ulaşacak” dedi.

 

EK SEFERLER KONULDU

 

Kale Seyahat Çerkezköy Müdürü, Bekir Bağcı ve Müşteri Temsilcisi Rıdvan Yavru, “Genelde dini bayramlarda tatillerin uzun olduğu dönemlerde vatandaşlarımızın birçoğu hem bu tatil fırsatını değerlendirmek hem de akraba, eş dostlarıyla birlikte olmak için tatili değerlendirme yoluna gidiyor. Bu Kurban Bayramı’nda da vatandaşlarımız yakın ve uzak il ve ilçelerde bulunan akraba, eş dostlarına gitmeyi tercih edeceklerdir. Yoğunluk nedeniyle şu anda rezervasyonları almıyoruz ve ek seferler koyduk. Ek seferler Pazartesi günü itibariyle bayram sonuna kadar devam edecek.  Kimse mağdur olmayacak” dedi.

 

 “ HERKES GİDECEĞİ YERE ULAŞACAK SIKINTI YOK”

 

 Tokat Kale Seyahat firma yetkilisi Erol Eroğlu’ da, “Her zaman olduğu gibi özellikle tatillerin uzun olduğu bayram dönemlerinde vatandaşlarımızın talepleri  bayrama son birkaç gün kala yoğun oluyor. Bu Kurban Bayramı’nda da otobüs firmaları olarak bizler de yoğunluk nedeniyle herhangi bir aksaklık ve sıkıntı yaşanmaması için  her türlü  önlemlerimizi aldık. Çerkezköy’de bölgemize hizmet veren otobüs firmaları olarak bizler vatandaşlarımızı hiçbir zaman mağdur etmemeye çalışıyor ve müşteri memnuniyetine özen gösteriyoruz. Bu Kurban bayramında da yolcu kapasitemizde artış yaşanıyor. Dönüşlerde de yine aynı yoğunluk olacak. Ancak herkes gideceği yere ulaşacak” dedi.

 

ERKEN GİDENLER OLUYOR

 

 Metro Seyahat Firması Çerkezköy yetkilileri de, “Metro Seyahat olarak Kurban Bayramı yolcu yoğunluğuna hazırlıklıyız. Vatandaşlarımızın gidecekleri yerlere güvenli bir şekilde ulaşacaklardır. Her bayram arifesinde olduğu gibi bu Kurban bayramında da uzun yola gidecek olanların çoğu erken gidiyor ve dönüşleri de bayramın son günü başlıyor. Firma olarak hiçbir yolcumuz mağdur olmayacak.Herkes gideceği yere gönül rahatlığı ile gidip gelecek.”dediler.

 

Haber/Seyit SÜREN  

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10