Kapaklı'daki camilerde bayram temizliği  

Mübarek Kurban bayramı öncesi Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde ibadethanelerin temizleme çalışmalarını başlattı. Yapılan temizlik çalışmalarıyla Kapakl?

Kapaklı 8.08.2019 19:07:00 0
Kapaklı

Kapaklı Belediyesi yaklaşan Kurban bayramı öncesi ilçe genelindeki camilerde temizlik ve dezenfekte çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

 

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GERÇEKLEŞTİRİYOR

 

Kapaklı Belediyesi, Kurban bayramı öncesi ilçedeki camilerde genel temizlik çalışması başlattı. Halkın ibadetlerini temiz, rahat ve sağlıklı bir ortamda yapabilmeleri amacıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma kapsamında ilçedeki camilerin genel temizliği yapılıyor. Camilerin, halı, pencere ve avizeleri ile birlikte vatandaşın kullandığı tüm alanlarda detaylı bir temizlik çalışması yapan Temizlik işleri Müdürlüğü ekipleri, halkın daha nezih bir ortamda ibadet etmesi için çalışıyor.

 

“RAHAT VE SAĞLIKLI BİR ORTAMDA GERÇEKLEŞTİRECEKLER”

 

Kapaklı genelindeki tüm mahallelerde bulunan camilerde periyodik aralıklarla temizlik çalışmalarının gerçekleştirildiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “ Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçemiz genelindeki ibadethanelerimize yönelik temizlik ve bakım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın ibadetlerini, temiz, rahat ve sağlıklı bir ortamda gerçekleştirmeleri için çalışıyoruz” dedi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10