Cezaevi firarisi, tartıştığı 2 kişi tarafından öldürüldü

Çorlu'da 20 gün önce cezaevinden firar eden Sadullah Bakırcılar, tartıştığı 2 kişi tarafından tabanca ile vurularak, öldürüldü. Gözaltına alınan şüpheliler, Bakırcılar'ın kend

Çorlu 8.08.2019 19:30:00 0
Cezaevi firarisi, tartıştığı 2 kişi tarafından öldürüldü

TARTIŞMA BÜYÜMEDEN ÖNLENDİ

 

Olay, önceki gece Hıdırağa Mahallesi Çiçek Sokak üzerindeki bir evin bahçesinde meydana geldi. 'Adam öldürme ve kasten yaralama' suçlarından hüküm giyen Sadullah Bakırcılar, 20 gün önce tutuklu bulunduğu Tekirdağ Açık Cezaevi'nden firar etti. Polisin her yerde aradığı Bakırcılar, gece Hıdırağa Mahallesi'nde bir arkadaşını ziyarete gitmek için yürürken karşılaştığı E.K. ve E.C. ile tartıştı.Tartışma, araya girenler tarafından büyümeden önlendi.

 

POLİS, 2 SAAT SONRA YAKALADI

 

Bakırcılar, arkadaşının evine giderek bahçede oturmaya başladı. Bu sırada gelen E.K. ve E.C.,  Bakırcılar'a ateş açtı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, yaralanan Sadullah Bakırcılar, Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bakırcılar, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

E.K.ve E.C., olaydan 2 saat sonra Çorlu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından saklandıkları evde yakalanarak, gözaltına alındı. Şüpheliler, ilk ifadelerinde Sadullah Bakırcılar'ın kendilerine küfür ettiğini öne sürerken, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10