Kapaklı Recep Güven Parkı'nda bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla gelenekselleşen protokol halk bayramlaşma programı, bayramın birinci günü Recep Güven Parkı'nda gerçekleştirildi. Recep Güven Parkındaki bayramlaşmanın ardından pro

Kapaklı 14.08.2019 17:49:00 0
Kapaklı Recep Güven Parkı

Kurban Bayramı dolayısıyla Kapaklı protokolü ve halkı bayramın birinci günü saat 15.00’da Recep Güven Parkı’nda bayramlaştı.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Recep Güven Parkında düzenlenen törene CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 26. dönem Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, İlçe Jandarma Komutanı Fevzi Bayram, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

BAYRAMINI KUTLADI

 

Programda konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “ Mübarek Kurban Bayramımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bugün Kabe’de tavaflarını yapıp, kurbanlarını kesip hac vazifelerini yapan hemşerilerimizin de haclarının hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Kardeşlik, birlik beraberlik içerisinde ilçemizde bayramımızı kutluyoruz. Herkese iyi bayramlar diliyorum”diye konuştu.

 

 

“ALLAH BİRLİĞİMİZİ BERABERLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN”

 

Çetin’in ardından konuşan Yüceer “ Bugün burada Kurban Bayramını sizlerle kutlamak çok büyük bir mutluluktur. Dini ve milli bayramlarımız bizleri bir arada tutan en büyük manevi kaynağımız ve toplumsal birliğin barışın yansıyan en güzel örneğidir. Ekonomik ve bölgesel olarak zorluklar var. Ama biz biliyoruz ki her türlü engeli ortaklaşarak aşarız. Bu bayramında kardeşliğimize, barışımıza, huzurumuza vesile olmasını temenni ediyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Tekirdağlı hemşerilerimin ve ulusumuzun mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

 

“HERKESİN BAŞIM ÜSTÜNDE YERİ VAR”

 

Bayramların önemine değinen Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy “ Birçok vatandaşımız kurbanlarını kesti, Allah kabul etsin diyorum. Ülkemiz coğrafi olarak dünyanın en merkezi, en önemli yerinde. Türkiye Cumhuriyeti Devleti dünyada en güzel yere sahip, en güzel bayrağa sahip, en iyi insanları da içinde barındıran bir ülke. Bugün de burada onun örneğini görüyoruz. 81 ilden vatandaşımız Kapaklı’da birlik beraberlik içerisinde yaşamakta. Gerek milli gerek dini bayramlarımız  birliğimizin, kardeşliğimizin pekiştiği günlerdir. Kurban Bayramımız mübarek olsun. Başkanımızın da belirttiği gibi bayramdan sonra 1 haftalık süreçte vali yardımcısı olarak göreve başlayacağım. Kapaklı hemen yanı başımızda. Memleketime gidip gelirken yoğunlukla bu yolu kullanacağım. Sizlerle hep birlikte olacağım. Yolu düşen herkesin başımızın üzerinde yeri var. Orada Kapaklı’nın bir abisi olacağım. Hakkınızı helal edin.’’dedi. Recep Güven Parkındaki bayramlaşmanın ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kapaklı Gaziler Derneği Temsilciliği ve İlçe Jandarma Komutanlığında bayramlaşma programları yapıldı.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10