Çorlu Fest 23 Ağustos'ta başlayacak

Çorlu Fest, 23 Ağustos'ta müzikseverlere kapılarını açıyor. 3 gün sürecek olan festivalde Türkiye'nin sevilen sanatçıları sahne alacak.

Çorlu 15.08.2019 16:21:00 0
Çorlu Fest 23 Ağustos

UNUTULMAZ ÜÇ GÜN YAŞATACAK

 

Çorlu'da ilk kez gerçekleştirilecek olan Çorlu Fest 23-24-25 Ağustos tarihlerinde Olimpos Atlı Spor Kulübü’nde müzikseverlerle buluşacak. Ağustos ayına damgasını vuracak olan festival için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. 100 bin metrekare alanda gerçekleşecek olan Çorlu Fest, güçlü kadrosu, büyük kamp alanı, festival yarışmaları ve muhteşem doğası ile müzikseverlere benzersiz bir deneyim yaşatacak. Müzik, doğa ve kampın bir arada bulunacağı Çorlu Fest'te tanınmış sanatçılar eşsiz eserleriyle katılımcılara 3 gün boyunca unutulmaz anlar yaşatacak.

 

BİRBİRİNDEN FARKLI ETKİNLİKLER SİZLERİ BEKLİYOR

 

3 gün boyunca çok farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak olan festivalde gün boyu sürecek olan ödüllü etkinlik ve aktiviteler, rodeo, canlı langırt ve survivor parkurları da yer alacak. Yine festival alanında çadırı olmayan katılımcılar için festival alanında indirimli çadır kiralayabilecekleri bir stand da (kampciyiz.com) yer alacak.

 

SEVİLEN SANATÇILAR SAHNE ALACAK

 

23-24-25 Ağustos tarihlerinde müzik ziyafetinin yaşanacağı Çorlu Fest'te Türkiye’nin sevilen sanatçıları sahne alacak. 3 gün boyunca festivalde birinci gün Mor ve Ötesi, Adamlar, Son Feci Bisiklet, Öfkeli Kalabalık, Durup Dururken, Küf, Hey Douglas (After Party) ikinci gün Haluk Levent, Zakkum, Kurtalan Ekspres, Şehinşah, Retrobüs, James Band, Doğukan Manço (After Party), üçüncü gün  MFÖ, Moğollar, Pamela, İstanbul Trip, Dolu Kadehi Ters Tut, Nova Norda, Düz Adam sahne alacak. Çorlu’da bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Çorlu Fest’in biletleri satışa sunuldu.  65 TL ile 165 TL arasında fiyatları değişen festivalin biletleri yoğun ilgi görüyor.  

 

Haber / Onur Faik KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10