Çerkezköy'de çaldılar, İstanbul'da yakalandılar

Çerkezköy Veliköy mahallesinde bir işletmeden çalınan piyasa değeri yaklaşık 500 bin lira olan 15 ton alüminyum profil, jandarma ekipleri tarafından İstanbul'da bulundu. Emniyetteki işlemlerinin ardından Adliy

Çerkezköy 15.08.2019 16:28:00 0
Çerkezköy

ORTADAN KAYBOLDU

 

Veliköy mahallesinde faaliyet gösteren bir işletmeden geçen hafta, piyasa değeri yaklaşık 500 bin lira olan alüminyum profil TIR'a  yükledikten sonra malzemeler adrese teslim edilmeyip ortadan kayboldu. Bunun üzerine mal sahibi işletme yetkilileri, jandarmaya gelerek yaşanan olaydan ötürü şikayetçi oldu. 

 

TIR SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI

 

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kaybolan malzemeler ve malzemelerin yüklendiği TIR'ın peşine düşerek kameraları takibe alarak çok yönlü soruşturma başlattı. Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede malzemeleri kaçıran TIR’da ikiz plaka kullanıldığı tespit edildi. Her iki plakanın takılı olduğu TIR'lar bulunurken, sürücüsü Nihat Ş., gözaltına alındı. Nihat Ş, ifadesinde malzemeleri indirdiği yeri itiraf etti. Jandarma malzemelerin indirildiği, İstanbul Sancaktepe'deki bir hurdacıya düzenlediği baskında malzemeler ele geçirilip, sahibine teslim edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edilen TIR sürücüsü Nihat Ş, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10