İyilik peşinde koşacaklar

Türkiye Erezyonla Mücadele Vakfı (TEMA) Çerkezköy Temsilciliği ile İREKS firması yaptığı işbirliği ile 41. İstanbul Maratonu'na katılacak. TEMA Çerkezköy Temsilcisi Nilüfer Ceylan, "Gere

Çerkezköy 16.08.2019 15:54:00 0
İyilik peşinde koşacaklar

3 Kasım Pazar günü yapılacak  41.İstanbul Maratonu için kayıtlar devam ediyor.Çerkezköy Tema Vakfı İlçe Sorumlusu Nilüfer Ceylan Çerkezköy’de  TEMA ile birlikte iyilik peşinde koşanların sayısının her maratonda arttığını belirtti.

 

“ÇOK GURURLUYUZ”

 

2017 yılından bu yana maratonun adım adım yardımseverlik koşusuna dahil olduklarını kaydeden Çerkezköy Tema Vakfı İlçe Sorumlusu Nilüfer Ceylan”  TEMA Vakfı Ağaç Kardeşliği Projesi  yararına  bağış kampanyası yürütüyoruz. TEMA Vakfı, Ağaç Kardeşliği projesi kapsamında uygulanacak doğa eğitim programıyla çocukların doğada yaparak, yaşayarak öğrenmesini sağlamayı, doğayla giderek azalan ilişkilerini güçlendirmeyi ve oluşturacağı Adım Adım - Çocuklar Hatıra Ormanlarıyla erozyonla mücadeleye katkı sunmayı amaçlamaktadır. 2017’de 10 kişi olarak başladığımız koşu takımımız 2018 de 70 kişiye ulaşmıştı. Maratona katılan tüm iyiliksever gönüllülerimizin  gidiş-gelişi Çerkezköy Belediyesince organize edilmişti.Bugüne kadar katıldığımız iki Maraton’da toplanan bağışlarla 541 çocuğumuzun ücretsiz doğa eğitimi almasına vesile olduk.Çok gururluyuz.Ayrıca 2018’de Türkiye’nin en iyi şehirleri sıralamasında en fazla desteğe ulaşan şehir kategorisinde sekizinci, en fazla destekçiye ulaşan şehir kategorisinde ise yedinci sırada yer aldık” dedi.

 

“KURUMSAL KOŞU TAKIMI KURDUK”

 

3 Kasım 2019 tarihinde yapılacak olan 41.İstanbul maratonuna iyilik sever 74 kişinin kayıt olduğunu ifade eden Ceylan “ Maraton için kayıtların devam ettiği düşünülürse bu sayının daha da artmasını bekliyoruz. Ancak bu yıl geçmiş yıllardan farklı olarak bölgemizdeki kurum ve kuruluşlardan kurumsal koşu takımları oluşturmaya başladık. Bu yıl ilk olarak İREKS A.Ş. ile  kurumsal koşu takımı kurduk.Bildiğiniz üzere İREKS A.Ş dünyada 90’dan fazla ülkede faaliyet gösteren IREKS GmbH ile Türkiye’de gıda sektörünün önde gelen yatırımcı ailelerinden DURUK ailesinin ortak yatırımı olup 1989 yılında faaliyete geçmiştir. Kuruluşundan bu yana endüstriyel tesislere, fırınlara, pastacılık sektörüne, otellere ve catering sektörüne uluslararası kalite standartlarında üretim için gerekli mamul, yarı mamul ve hammaddeleri temin etmektedir. İreks Firması kendi adı ile 41.İstanbul Maratonunda TEMA  VAKFI yararına katılacak ve bağış toplayacak. İreks A.Ş. firmasının Üretim Müdürü Yasemin Savaş Tuğlu başta olmak üzere tüm çalışanlarını bu duyarlı davranışlarından   ve sosyal sorumluluk bilinçlerinden dolayı  kutluyorum. Gerek bireysel gerek  kurumsal olarak  tüm iyilikseverlere  çağrıda bulunmak istiyorum. Gelin hep birlikte  3 Kasım 2019 İstanbul Maratonunda daha fazla çocuğumuz TEMA Vakfı’nın ücretsiz doğa eğitimlerinden faydalansın  diye iyilik peşinde koşalım yada yürüyelim” dedi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10