Velileri okul telaşı sardı

2019-2020 eğitim öğretim yılının 9 Eylül'de açılacak olması dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da veliler çocuklarına okul kıyafeti, kırtasiye malzemesi alma telaşı yaşıyor. O

Çerkezköy 16.08.2019 17:15:00 0
Velileri okul telaşı sardı

2019-2020 eğitim öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala, triko esnafı okul kıyafeti satışlarına başladı.

 

BÖLGEMİZDEKİ TÜM OKUL ÖĞRENCİLERİNİN İHTİYAÇLARINA CEVAP VERİYORUZ

 

 Çerkezköy’de faaliyet gösteren ve Çerkezköy dışında da birçok il ve ilçe okullarında eğitim öğretim gören öğrencilerin okul kıyafetlerini karşıladıklarını belirten  Yaşar Giyim Sanayi  Mağaza Müdürü Mustafa Yaşar Yılmaz, “Çerkezköy, Kapaklı ilçeleri başta olmak üzere, bölgemizdeki il ve ilçe okullarımızda eğitim öğretim gören öğrencilerin kıyafetlerini  kendi atölyelerimizde  titizlikle hazırlıyoruz. Tüm okul kıyafetlerinin mamulleri tamamen  kendi ülkemizde üretilen ve hiçbir şekilde kanserojen maddesi içermeyen ürünlerden dikimini yapıyoruz. Tüm ürünlerimiz Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı ürünlerdir. Yaşar Giyim Sanayi olarak mağazalarımızda her ilkokul, ortaokul ve liselerin kendine özgü olan armalı kıyafetlerinin satışı yapılıyor. Okulların açılmasına çok kısa  bir  süre kalmış olmasıyla birlikte  öğrenci velilerimiz  bayram sonu itibariyle çocuklarına okul kıyafetleri almaya başladı. Kapaklı Şubemizde de satışlarımız başladı.’’ dedi.

 

 

 “ KALİTEMİZDEN ÖDÜN VERMİYORUZ 

 

Kaliteden ödün vermediklerini kaydeden Yılmaz “ Her yıl olduğu gibi bu yılda velilerin büyük bir çoğunluğunun mağazamızı tercih etmeleri bizlere büyük bir sorumluluk yüklediğinden her zamanki gibi işimizi çok daha titiz yapmaya itina ediyoruz.  Özellikle Kızılpınar okullarına kampanya yaptık ve tüm okul kıyafetleri her şeyi ile birlikte tam takım 150 TL oldu. Diğer okullarda da fiyatlar hemen hemen aynı okulun kıyafetine göre işçiliğinden biraz fark ediyor.Okul çantalarımız 45 TL’den 89 TL’ye kadar var” dedi.

 

 

BEDENLER TÜKENMEDEN ÇOCUKLARINIZA OKUL KIYAFETİ  ALIN

 

Egem Giyim Mağazası Satış Müdürü Alihan Arıkök ‘de, “Maliyetlerin artış göstermesine rağmen  bu yıl da mümkün olduğunca az bir karla okul kıyafetlerinin satışını yapıyoruz.Özellikle ilçemizin sanayi kenti olması ve çalışan kesimin büyük bir çoğunluğunun normal ücret ve asgari ücretle geçimini sağlamasını da göz önüne alarak fiyatlarımızı zarar etmeyecek şekilde masrafımızı çıkaracak şekilde çok düşük tuttuk.Okul kıyafetleri takımı 190 TL’den başlarken, ortaokul kıyafetleri takımı 215 TL’den, lise kıyafeti takımı ise 240 TL’den başlıyor. Bizim her zaman önceliğimiz müşteri memnuniyeti ve öğrenci velilerimizin mağduriyet yaşamamaları ve her öğrenci velisinin çocuğuna kıyafet alabilmesidir. Bu yıl Kapaklı ve Çerkezköy’deki okullarımızın hepsinde kampanyalı ürünlerimiz var. Öğrenci velilerine önerim çocuklarına bedenler tükenmeden okul kıyafetlerini bir an önce almalarıdır. Son güne kalanlar sıkıntı yaşayabilir” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

  

 

 

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10