TMS 51 üyesini aileleriyle MESS eğitime gönderdi

Türk Metal Sendikası'nın MESS ile Ankara Büyük Anadolu Termal Hotel, Büyük Anadolu Ereğli Hotel'de Büyük Anadolu Didim Resort Hotel, Büyük Anadolu Girne Hotel, Bodrum Anadolu Hotel'de ortak başla

Çerkezköy 18.08.2019 17:20:00 0
TMS 51 üyesini aileleriyle MESS eğitime gönderdi

Türk Metal Sendikası ile MESS ortak eğitim projesi kapsamında eğitimlerin devam ettiğini belirten Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, dün sabah 45 kişiyi Ankara’ya eğitime gönderdiklerini söyledi.

 

EŞLİ EĞİTİMLER  HER AY DEVAM EDİYOR

 

Ankara Büyük Anadolu Termal Otelde gerçekleşen eğitim seminerine Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’nden 45 üye ve aileleri katıldı. Sendika olarak üyelerin her zaman kaliteli bir iş yaşamına, daha yüksek hayat standardına ve yaşam kalitesine ulaşmasını hedeflediklerini ve bu nedenle tüm üyelerin eğitim almasını sağladıklarını belirten Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, 18 Nisan 2000’de başlayan MESS eğitimlerinin her ay devam ettiğini söyledi.

 

BİRÇOK KONULARDA EĞİTİM ALACAKLAR

 

 Başkan Murat Koçak eşli eğitime giden sendika üyelerinin normal eğitimlerde olduğu gibi bir çok konularda eğitim alacaklarını belirtti. Koçak, “Eğitimler ‘Kurumsal Bağlılık, İletişim,İş Güvenliği,İş Hukuku,Aile bağları,sağlık ve Türk Metal Sendikası Felsefesi konuları olmak üzere bunlar gibi bir çok konularda eğitim alacaklar. Eğitimler konularında uzmanlar tarafından verilmektedir.” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10