İçöz, Çerkezköy ve Kapaklı'da incelemelerde bulundu

TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, hafta sonu mesaisinde Çerkezköy ve Kapaklı'da ki  çalışmaları yerinde inceledi. Çerkezköy'de muhtelif atıksu kolektör hattı inşaatın?

Çerkezköy 18.08.2019 16:22:00 0
İçöz, Çerkezköy ve Kapaklı

Haftasonu mesaisine Çerkezköy’den başlayan Teski Genel Müdür İçöz, Kapaklı ve Çerkezköy’de devam eden çalışmalarını yerinde inceledi.

 

KOLLEKTÖR İNŞAATI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

 

Haftasonu mesaisine Çerkezköy’de devam eden Genel Müdür Dr. İbrahim İçöz, yeni yerleşim bölgeleri için yapımı devam eden, muhtelif mahalleler atıksu kolektör inşaatı çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Çerkezköy’ün daha modern bir kent havasına kavuşacağını ifade eden İçöz, yeni dönemde ilçedeki altyapı çalışmalarına ağırlık verileceğini ifade etti.

 

 

İÇME SUYU TERFİ MERKEZİ HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Çerkezköy’den ayrılan İçöz ve beraberindekiler Kapaklı’ya geçerek Bahçelievler mahallesi için büyük önem arz eden TESKİ 1500 tonluk içme suyu deposu ve içme suyu terfi merkezi'ni yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında daire başkanlarından bilgi aldı. Kapaklı Pınar Bulvarında yapılacak olan içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu inşaatı işini yerinde inceleyen Genel Müdür İçöz, cadde üzerindeki güzargahta denetimde bulundu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


 


0282 726 91 91
0282 747 65 10