Çerkezköy'de alan el ile veren eli buluşturduk

​​​​​​​Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi tarafından Kurban bayramı öncesi  Çerkezköy'ün cadde ve sokakları olmak üzere ilçenin dört bir yanÄ

Çerkezköy 19.08.2019 17:53:00 0
Çerkezköy

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin kurban bayramı öncesi ‘Alan elle veren eli buluşturmak amacıyla Çerkezköy ilçe genelinde çeşitli noktalara yerleştirdiği 30 giysi kutusu  dün Dernek Başkanı Gülnur Kocaçınar tarafından açıldı.

 

HALKIMIZIN İLGİSİ BİZLERİ MUTLU ETTİ

 

Kutulardan çıkan eşyanın bir kısmının derneğe bir kısmının da Çerkezköy  Belediyesinin ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak ulaştırdığı el ele butik mağazasına verileceği belirten Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, “Giysilerimizi dernekte ayrıştırma işlemlerini tamamladık. Giysi kutularının doluluk oranı yüksekti. Kısa sürede vatandaşlarımızın yoğun ilgisi bizi son derece sevindirdi. Toplanan bu giysilerin 270 adetlik kısmını derneğe bıraktık bir kısmı da Çerkezköy Belediyesi El Ele Butik Mağazası’na vereceğiz. Oradan da ücretsiz olarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Destekte bulunan tüm Çerkezköy halkımıza gösterdikleri duyarlılıklarından dolayı şansım , dernek yönetimimiz adına çok teşekkür ediyorum. Halkımız giymedikleri yada az kullandıkları giysilerini kutulara atmaya devam etsinler,yüzlerini güldüreceğimiz daha çok ihtiyaç sahibi vatandaşımız var.Halkımızın bu yönde de desteklerinin artarak devam edeceğine  de inanıyorum ve Çerkezköy’de alan elle veren eli buluşturmaya devam edeceğiz”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10