Çerkezköy 1911'de başkan Yakup Cin oldu

1911 Çerkezköyspor'da geçtiğimiz gün yapılan olağanüstü genel kongrede seçilen yeni kulüp yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda başkanlığa Yakup Cin seçili

21.08.2019 09:21:00 0
Çerkezköy 1911

17 Ağustos’ta gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul ile birlikte isim değiştiren Çerkezköy 1911’de yeni yönetim görev dağılımı yaptı.

 

BAŞKANLIĞA YAKUP CİN GETİRİLDİ

 

Önceki akşam gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında oy birliği ile başkanlığa Yakup Cin getirilirken, kulübün görev dağılımı da yaptı. Toplantı sonunda başkan yardımcıları İlhan Tural ve Tarık Akman olarak belirlenirken, muhasip üye Ahmet Sarı oldu. Kulübün Genel Sekreteri Yusuf Kılıç olurken, Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu Yusuf Furkan Tezcan, Futbol Şube Sorumlusu Selahattin Turlin, Genel Kaptan Sebahattin Çolakoğlu, Akderitasyon Sorumlusu Kubilay Demir, Alt yapı sorumlusu Zafer Kula ve Tesis Kulüp Sorumlusu Hasan Pektaş oldu. Toplantıda transfer Komitesine de Selahattin Turlin, Sebahattin Çolakoğlu, Hasan Pektaş, İlhan Tural ve Muzaffer Savaş getirildi.

 

EMRE MORGÜL İLE PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI

 

Toplantı sonunda konuşan Kulüp Başkanı Yakup Cin görev dağılımın ardından vakit kaybetmeden çalışmalara başlayacaklarını belirterek görev dağılımının hayırlı olmasını temenni etti. Cin “ Beni bu göreve layık gören yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Ligin başlamasına bir ay gibi bir süre kaldı. İnşallah anlaşmaya vardığımız oyuncular ve teknik heyet ile birlikte lige iyi bir şekilde hazırlanacağız” dedi. Öte yandan 1911 Çerkezköyspor sezona kısa bir süre kala takımın eski teknik direktörü Emre Morgül ile prensip anlaşmasına vardığı ve anlaşılan oyuncular ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanacağı kaydedildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10