Milletvekili Yel'den Çerkezköy çıkarması

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan dün Çerkezköy'e gelerek partililer ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Cumhuriyet BaÅ

Çerkezköy 21.08.2019 16:55:00 0
Milletvekili Yel

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel dün AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ile birlikte Çerkezköy’e gelerek partililer birlikte kurumlara çeşitli ziyaretlerde bulundu.

 

MUHTARLARLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

 

Dün sabah saatlerinde Çerkezköy’e gelen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel sabah saatlerinde AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özc an, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök ve yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu toplantıda Kafega’da muhtarlarla bir araya geldi. Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün ve tüm muhtarların bulunduğu toplantıda Yel ve partililer muhtarların talep, istek ve önerileriyle ilgili istişarede bulundu.

 

 

KAYMAKAM ABBAN’I DA ZİYARET ETTİ

 

Yel ve beraberindeki partililer kahvaltının ardından Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı makamında ziyaret etti.Yapılan ziyarette Çerkezköy’de gerçekleştirilecek olan projeler ile Çerkezköy’ün sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Yel daha sonra ise İlçe Başkanı Ümit Kök, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Fergan Genç ve personelini ziyaret etti. Hastaları da ziyaret ederek acil şifalar dileğinde bulunan Yel, Başhekim Genç ile birlikte hastanenin sorunları ve talepleri konusunda fikir alışverişinde bulundu.

 

 

PARTİLİLER İLE İSTİŞAREDE BULUNDU

 

Çerkezköy Devlet Hastanesinden ayrıldıktan sonra Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci’yi de makamında ziyaret eden Milletvekili Yel,  Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Başhekimi Nihal Küçükyazıcı’ya  makamında ziyaret ederek hastane ile ilgili yapılması gereken konular hakkında toplantı gerçekleştirdi. Çerkezköy SGK Müdürü İlhan Balcı’ya da ziyaret eden Yel daha sonra ise teşkilata geçerek İlçe Başkanı Ümit Kök,meclis üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istişare toplantısı gerçekleştirdi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10