Melek Tarak emekli oldu

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesinde yaklaşık 27 yıl aralıksız olarak çeşitli görevlerde bulunan ve 16 yıldır şube sekreterliği yapan Melek Tarak önceki gün Türk -İş Tekirdağ İl

Çerkezköy 21.08.2019 17:37:00 0
Melek Tarak emekli oldu

KOÇAK HİZMETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

 

Emekli dilekçesinin genel merkeze ulaştırılması için Türk-İş Tekirdağ Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’a veren Melek Tarak’a Başkan Koçak hizmetleri için teşekkür ederek “ Melek Tarak bir fiil olarak aralıksız  olarak 27 yıl sendikamıza hizmet etmiştir. Şube yönetimimiz adına Tarak’a teşekkür ediyor, emeklilik yaşamında sağlıklı ve başarılı yıllar diliyorum. Sizlere her zaman kapımız açık ve sizi hiçbir zaman unutmayacağız” dedi. Koçak hizmetlerinden ötürü Tarak’a çini motifleri işlemeli gümüş bir vazo hediye etti.

 

 

YENİ SEKRETER KIRIL OLDU

 

Koçak, Tarak’tan boşalan şube sekreterliği görevine ise Şubenin Teşkilatlandırma Sekreteri Murat Kırıl’ın getirildiğini kaydetti. Koçak “ Murat Kırıl’ın yerine ise BSH Baş temsilcimiz Rıdvan Koç Teşkilatlandırma sekreterliğine ataması yapıldı. İki arkadaşımıza da yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10