Başkanlık vekaleti Çekçi'de 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın Belediye Başkanlarının yurt dışı inceleme ziyaretleri için yurt dışına gitmesiyle birlikte Çerkezköy Belediye Başkanlığına Serdar Ürkmez ve

Çerkezköy 21.08.2019 17:40:00 0
 Başkanlık vekaleti Çekçi

TEŞEKKÜR ETTİ

 

 Çerkezköy Belediye Başkanlığına vekalet eden İbrahim Çekçi “ Eski Başkanlardan Mehmet Uz’un döneminde belediye meclis üyeliği yaptığım zaman yaklaşık 20 yıl önce başkanvekilliği yapmıştım. Yıllar sonra yeniden başkanvekilliğinin bana verilmesinden duyduğum mutluluğu dile getirmek istiyorum. Hafta sonuna kadar sürdüreceğim belediye başkanlığı vekaletim süresince görevimi aksatmadan en iyi şekilde yerine getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

“BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE YAŞIYORUZ”

 

Çekçi “ Çerkezköy Belediyesi olarak kapımız tüm vatandaşlarımıza açıktır. Belediyemiz halkımızın sorunları çözümü konusunda ve Çerkezköy’ün daha iyi yerlere gelmesi konusunda gerekli çalışmaları yapmaktadır. Çalışmalarımızı hiçbir şekilde siyasi görüş, din, dil ayırt etmeden sürdürüyoruz. Kısacası çalışmaların hepsi insan odaklıdır. Ülkemizin 81 ilinden gelen insanlarımızın bulunduğu ilçemiz ülkemizin tam bir mozaiği ve burada herkes kardeşçe huzurlu şekilde birlik ve beraberlik içinde yaşamaktadır. Vahap başkanımız ile birlikte sanayi kenti olan ilçemiz özellikle bölgemizde ve ülkemizin bir çok il ve ilçelerinden çok daha iyi yerlere geldi ve gelmeye de devam edecek. Yapılan çalışmaların hepsi insan odaklı çalışmalar olması nedeniylede halkımızda takdirle karşılanmaktadır. Halkımız başkanımıza ve ve ekibine olan güvenini çalışmaları daha iyi olmasına da vesile olmaktadır. Bu nedenle  bizlere oy veren vermeyen tüm Çerkezköy halkımıza teşekkür ediyoruz”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

   

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10