Kocaçınar: Giyim kutularına ilgi artıyor 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar yaptığı açıklamada,Kurban Bayramı öncesi dernek üyesi ihtiyaç sahiplerinin giysi ihtiyacını karşılamak için Çerke

Çerkezköy 22.08.2019 17:10:00 0
Kocaçınar: Giyim kutularına ilgi artıyor 

HALKIMIZIN İLGİSİ HER GEÇEN GÜN ARTARAK ÇOĞALIYOR

 

TSD Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, “Kurban Bayramı öncesi ilçemizdeki ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimizin giysi ihtiyaçlarının karşılanması için Genel Merkezimiz tarafından gönderilen ve ilçemizin belirli noktalarına koyduğumuz giyim kutularına halkımızın tahminlerimizin üzerinde ilgi göstermesi bizleri mutlu etti. Halkımızın giderek ilgi göstermesinden dolayı da bizlerinde mutluluğu artarak devam ediyor. Giysi kutularına giysi bırakmayan vatandaşlarımızda giymedikleri ve az giydikleri giysilerini yıkayıp ütüleyip derneğimize teslim edenlerde çoğaldı. Bizlerde bunları ihtiyaç sahiplerine dağıtımını yapıyoruz” dedi.

 

BAZI SANAYİ KURULUŞLARIDA GEREKLİ DESTEK VERECEKLER

 

Başkan Kocaçınar, Çerkezköy organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bazı sanayi kuruluşlarının da derneğe gerekli desteği verme sözü verdiklerini de belirterek, “İlçemiz Organize Sanayi Bölgesinde çeşitli iş kollarında faaliyet gösteren bazı sanayi kuruluşları derneğimizi arayarak derneğimize ve üyelerimize gerekli desteği vererek yardımda bulunacaklarını belirttiler. Bu sanayi kuruluşlarımıza da verecekleri destekleri için çok teşekkür ediyorum. Dernek yönetimi olarak biz engelli kardeşlerimizin  sosyal hayatın içinde yer almalarını  sağlamak ve bizler gibi yaşamlarını  sürdürmelerini  sağlamak görevimizi en iyi şekilde sosyal sorumluluk  kapsamında yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Hemen hemen hergün her kesim insanımız bizleri telefon ile arayarak ne gibi destek verebileceklerini ve bazıları da ne gerekiyorsa bizleri arayın gerekli desteği verebiliriz diyorlar. Halkımızın destek konusundaki bu tür yaklaşımları da bizleri daha iyi çalışma yapmamıza vesile oluyor” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10