ÇTSO personeli de iyilik peşinde koşacak

Türkiye Erezyonla Mücadele Vakfı (TEMA) Çerkezköy Temsilciliği ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yaptığı işbirliği ile 41. İstanbul Maratonu'na katılacak. TEMA Çerkezköy Temsilcisi NilÃ?

Çerkezköy 22.08.2019 17:26:00 0
ÇTSO personeli de iyilik peşinde koşacak

TEMA Çerkezköy Temsilcisi Nilüfer Ceylan, dün Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasında konferans salonunda oda personeline 3 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan 41. İstanbul Maratonunda TEMA’nın ‘Adım Adım iyilik peşinde koşuyoruz’ projesi katılım sağlayacak olan Oda personelini proje hakkında detaylı bilgiler vererek bilgilendirdi.

 

ÖRNEK TEŞKİL ETTİ

 

2017 yılından bu yana maratonun adım adım yardımseverlik koşusuna dahil olduklarını kaydeden Çerkezköy Tema Vakfı İlçe Sorumlusu Nilüfer Ceylan” TEMA Vakfı Ağaç Kardeşliği Projesi  yararına  bağış kampanyası yürütüyoruz. TEMA Vakfı, Ağaç Kardeşliği projesi kapsamında uygulanacak doğa eğitim programıyla çocukların doğada yaparak, yaşayarak öğrenmesini sağlamayı, doğayla giderek azalan ilişkilerini güçlendirmeyi ve oluşturacağı Adım Adım - Çocuklar Hatıra Ormanlarıyla erozyonla mücadeleye katkı sunmayı amaçlamaktadır. ÇTSO personelinin ‘ Adım adım iyilik peşinde koşuyoruz’ projesi bilgilendirme toplantısına yoğun ilgi göstermesinden büyük mutluluk duyuyoruz. ÇTSO personelinin ilçedeki diğer kurumlara da örnek teşkil etmiştir” dedi.


Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10