Tamamı Denenmiş, Püf Noktalı, Resimli Hamur İşi Tarifleri

Türk mutfağında çok sevilen ve sık sık tüketilen hamur işi tarifleri, hepsi birbirinden iştah açıcı çeşitleriyle sizin de mutfağınıza konuk olmaya geliyor!

23.08.2019 17:04:00 0
Tamamı Denenmiş, Püf Noktalı, Resimli Hamur İşi Tarifleri

Gün menülerinden çay saatlerine, kahvaltıdan ana yemeğe hamur işi tarifleri resimli ve videolu anlatımları sayesinde herkesin uygulayabileceği kadar kolay! Ülkenin farklı yörelerinden, tamamı denenmiş hamur işi tarifleri her denemede aynı lezzeti verecek garantili sonuçlarıyla Nefis Yemek Tariflerinin zengin arşivinde! Börek, çörek, ekmek, kiş, krep, mantı, pide - lahmacun, pizza ve poğaça çeşitleri ile hamur işi tarifleri için en doğru adrestesiniz.

 

Pastane fırınlarını aratmayan orijinal hamur işi tarifleri ile kendi mutfağınızda harikalar yaratmaya hazır olun! Puf puf kabarmış mayalı - mayasız hamurlardan poğaçalar, dışı çıtır çıtır içi yumuşacık börek çeşitleri, dışarıdan alma devrine son verecek tam sonuç veren ekmek tarifleri, el açması nefis mantılar, pizza, pide çeşitleri ve dahası tüm püf noktalarıyla sizleri bekliyor!

 

 

Nefis Yemek Tarifleri Hamur İşi Tariflerine Nasıl Ulaşabilirim?

 

Tamamı denenmiş, yapılışları aşama aşama resimli ve püf noktalı tüm hamur işi tarifleri için nefis yemek tarifleri sitesinin ana sayfanın sağında yer alan kategoriler bölümünden hamur işi tarifleri seçeneğine tıklayabilirsiniz!

 

Hamur işi tarifleri arasından sizler için listelenen tarif gruplarına da tek tıkla kolayca ulaşabilirsiniz.

 

Sayısını günden güne artıran binlerce çeşit hamur işi tarifi için dilerseniz siteye en son eklenen ‘yeni tarifler’ dilerseniz en çok deftere eklenen ‘popüler tarifler’ filtresini uygulayabilirsiniz.

 

Sitenin üst kısmında yer alan arama kutucuğuna özel olarak aratmak istediğiniz hamur işi tarifi ismini yazabilirsiniz. Örneğin; patatesli poğaça, peynirli börek, kıymalı pide gibi.

 

Ayrıca ‘malzemeye göre ara’ tercihi sayesinde tarifinizde özellikle bulunmasını istediğiniz veya içermesini istemediğiniz (yaş maya, mahlep, tuz vb) malzemeleri yazarak filtre uygulayabilirsiniz.

 

Hamur İşi Tarifleri kategorisinde sizi aşağıda listelenen tarif çeşitleri bekliyor olacak:

 

Börek Tarifleri: Detaylı ve kolay anlaşılabilir anlatımları sayesinde hızlıca pişirebileceğiniz birbirinden nefis börek tarifleri! Çeşit çeşit iç harçları ile ister el açması ister yufka ister milföy hamuru ile hazırlayabileceğiniz değişik börek tarifleri mutlaka denenmeli.

 


Çörek Tarifleri: Tamamı ev yapımı, denenmiş tarifler sayesinde çörek yapmak artık çok kolay! Tatlı - tuzlu çörek tarifleri; haşhaşlı, tahinli, cevizli, peynirli farklı çörek çeşitleri aşama aşama resimli ve videolu anlatımlarıyla özel olarak listelendi.

 

 

Ekmek Tarifleri: Öğünlerinde muhakkak ekmek tüketenlere, evinden ekmek eksik etmeyenlere müjdeli haber! Ev yapımı, çok daha besleyici ekmekler yapabileceğiniz lezzet garantili tarifler, püf noktaları ve tam tutan çeşitleriyle bu kategoride.

 

 

 

Kiş Tarifleri: Ağızda kıyır kıyır dağılan hamuruyla değişik kiş tarifleri, tuzlu tart ve kek çeşitleri çay saatlerinizi şenlendirecek özel tarifleriyle sizleri bekliyor! Dilediğiniz malzemeden kolayca hazırlayabileceğiniz denenmiş kiş tarifleri kaçırılmamalı!

 

 

 

Krep Tarifleri: Kahvaltıların yıldızı, doyurucu, yumuşacık krep tariflerini hazırlamak çok kolay! Her yaştan damak zevkine hitap edebilecek tam ölçülü kahvaltılık krepler, tatlı ve tuzlu değişik krep tarifleri, puf puf pankek tarifleri için en zengin arşivdesiniz.

 

 

 

Mantı Tarifleri: Anne eli değmiş gibi, her seferinde aynı lezzeti veren mantı tarifleri ile mutfağınızda şenlik yaratmaya hazır olun! El açması hamurdan mantılar, çok pratik yufka ve milföy mantıları, etli - sebzeli mantı çeşitleri ve tam ölçülü tarifleri burada!

 

 

 

Pide Tarifleri: Hamuru incecik çıtır çıtır, malzemesi bol ve lezzetli pide tarifleri sayesinde lokantalardaki lezzeti evinizde katlayabileceksiniz! Tecrübesiz olanların dahi enfes sonuçlar elde edebileceği kıymalı, peynirli, sucuklu değişik pide ve lahmacun çeşitleri bu kategoride.

 

 

Pizza Tarifleri: Fast food zincirlerini aratmayan nefis tatlarıyla doyurucu pizza çeşitleri, hamurundan sosuna ihtiyacınız olan tüm püf noktalarını içeriyor. Aşama aşama resimli yapılışları ile en çeşitli pizza tarifleri kategorisi Nefis Yemek Tariflerinde!

 

Poğaça Tarifleri: Pastanelerden hazır alınan poğaçalara son verdirecek enfes tarifler! Mayalı, mayasız, bayatlamayan poğaça tarifleri, pratik az malzemeli poğaçalar, kıyır kıyır değişik poğaça tarifleri ve tam ölçülü malzemeleri ile poğaçanın ustası siz olacaksınız.

 

Nefis Yemek Tarifleri Mutfağının Yıldızı 5 Çeşit Hamur İşi Tarifi

 

1) Püf Noktalarıyla Yağ Çekmeyen En İyi Pişi Tarifi

 

Dışı çıtır çıtır kızaran, içi hamur olmayan ve yağ çekmeyen pişi tarifi, bulunmaz fırsat! Kahvaltı ve çay saatlerinin karşı konulamaz hamur işi pişi için uygulayabileceğiniz en iyi tarif karşınızda duruyor! İhtiyacınız olan tüm püf noktaları ve aklınızca oluşabilecek soruların cevabı ise detaylı olarak açıklandı.

 

 

 

2) Tel Tel Ayrılan Yumuşacık Sodalı Açma Tarifi

 

Sabah kahvaltılarına çok yakışacak yumuşacık sodalı açma ile pastanelerden hazır alınmış gibi şahane bir tarif hazırlayabilirsiniz. Aşama aşama resimli yapılışı, videolu anlatımı ve tam tutan ölçüleri ile vazgeçilmeziniz olacak bir lezzet! Bu tarifi ilk kez deneyenler dahi muhteşem sonuçlar aldığını müjdeledi.

 

3) Kahvaltılarınızı Taçlandıracak En Kolay Pankek Tarifi

 

Günün mutluluk veren öğününe özel hazırlayabileceğiniz en kolay pankek tarifi! Puf puf yumuşacık dokusuyla reçel, krem çikolata, bal gibi kahvaltılık tatlılarla afiyetle tüketebileceğiniz pankekler dakikalar içinde hazır! Yanında taze meyvelerle ikram edebilir, çocuklarınız için eğlenceli sunumlar yapabilirsiniz.

 

4) Tek Tarifle Çifte Lezzet: Simit Tadında Poğaça Topları

 

Yerken hem simit hem de poğaça lezzetini aynı anda tadabileceğiniz, yumuşacık kabaran peynirli poğaça topları! İç harcını damak zevkinize göre şekillendirebileceğiniz değişik poğaça tarifi tam kırk binden fazla kişinin tarif defterinde! Aşama aşama detayları ve videolu anlatımı sayesinde hazırlamak çok kolay olacak.

 

5) Şık Sunumlu ve Çok Pratik Sosyete Mantısı Tarifi

 

Akşam yemeği davetlerine, gün menülerine ve çay saatlerine çok yakışacak damak çatlatan cinsten bir mantı tarifi, üstelik hazırlaması da aşırı pratik! Şık sunumuyla misafirlerinizden tam not alacak, oldukça doyurucu sosyete mantısı; hamur, kıymalı iç harç ve yoğurtlu sos üçlüsüne bayılanlar için vazgeçilmez bir tarif.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10