Kırtasiyecilerde de okul hareketliliği başladı

Okulların açılmasına sayılı günler kala Çerkezköy'deki kırtasiyecilerde okul hareketliliği başladı. Kırtasiyeciler, okul çantalarının fiyatları 120  liradan başladığını belirt

Çerkezköy 23.08.2019 18:37:00 0
Kırtasiyecilerde de okul hareketliliği başladı

Çerkezköy’ün köklü kırtasiyelerinden olan Sever Kırtasiye Market Sahibi Aykut Sever, bu yıl tüm kırtasiye mamullerinde  artışlar olduğunu ve bu artışa rağmen geçen yılın fiyatları ile satış yaptıklarını belirterek, “Okulların açılmasına kısa bir süre kalmasıyla birlikte kırtasiye hareketliliği başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıld  kırtasiye ürünlerine ürününe göre bir artış oldu. Buna rağmen vatandaşların  mağdur olmaması için bizler  geçen yılın fiyatları ile satışlarımıza devam ediyoruz. Okul çantalarının fiyatları bu yıl 120 liradan başlayarak yukarıya doğru 350 TL’ye kadar çıkıyor. Bir öğrencinin kırtasiye alışverişi de alınacak okul çantansa göre değişiyor. Okul çantalarımız garanti kapsamında ve kalitelidir ”dedi.

 

ÜRÜNLERİMİZ GARANTİLİDİR

 

Aykut Sever, Okul çantası ve kırtasiye alışverişi yapacak olan anne babalara da her yıl olduğu gibi bu yılda tavsiyelerde bulundu. Sever, “ Biz her zaman garantili mal satıyoruz ve sattığımız malın da arkasındayız.Hiçbir zaman kaliteden ödün vermedik ve vermeyeceğiz.bizim için önemli olan müşteri memnuniyeti ve güvenidir. Çünkü müşteri bize bir gün değil her zaman lazım ve belirttiğim gibi önceliliğim de müşteri memnuniyetidir. Özellikle veliler çocuklarına kırtasiye malzemesi ya da çanta alırken satıcının sattığı malın arkasında durup durmadığına,  çantada fermuar ve dikiş garantisi verip vermediğine  özellikle çok dikkat etsinler. Satıcı ürünü 10 ya da 15 günde tamir edip geri verebiliyor mu buna baksınlar.kısaca satıcı sattığı malın arkasındayım Bizim sattığımız okul çantası, kalem kutusu gibi  tüm kırtasiye ürünlerimiz bir yıl garantili ve üstelik  her biride Sağlık Bakanlığı onaylı” dedi.

 

“KIRTASİYE HER ZAMAN  KIRTASİYECİDEN ALINIR,İŞPORTADAN ALINMAZ”

 

 Aykut Sever, anne ve babaların çocuklarına yapıştırıcı alırken de çok dikkatli olmalarını ve yapıştırıcıların solventli ürün olanlarını  kesinlikle almamalarını da uyararak, “Öncelikle şunu da önemle belirtiyorum. Et nasıl kasaptan, giysiler giyim mağazalarından alınıyorsa kırtasiye  ürünleri de işportadan değil kırtasiyeciden alınır.Ayrıca Boyalarda da genellikle bilindik ve markalı ürünler tercih edilmeli. Ucuz diye markası ne olduğu bilinmeyen yada üzerinde rast gele bir marka bulunan adı sanı duyulmamış ve ne olduğu bilinmeyen markalar kesinlikle  velilerimiz almasın bunlarda  kanserojen içeren maddeler yer almaktadır. Dolayısıyla boyalarda kırtasiyeden alınmalıdır. Sattığımız Suluklarda çelik suluklar da ‘Sağlık Bakanlığı onaylıdır’ ibaresi bulunan tupper cinsi suluklar tercih edilmelidir. Sağlığa zararlı maddeler içermeyen ve  Bakanlığın tüm testlerinden geçmiş güvenli okul ürünlerini satıyoruz.

 

 

İTHAL ÜRÜNLER DIŞINDAKİ TÜM ÜRÜNLERİ GEÇEN YILIN FİYATLARI İLE SATIYORUZ

 

Aykut Sever ithal kırtasiye ürünlerinin dışındaki tüm ürünlerin satışını geçen yılın fiyatları ile sattıklarını da kaydederek, “ Sanayi kenti olan ilçemizde halkımızın büyük bir kesiminin gelir düzey, düşük olması nedeniyle öğrenci velilerimizin mağduriyet yaşamamaları için ithal ürünler dışındaki tüm ürünleri geçen yılın fiyatları ile satışını yapıyoruz.ithal ürünler  de yüze 20 oranında bir artış var bunu ister istemez yansıtmak zorunda kalıyoruz.Ama diğer ürünlerde geçen yılın fiyatları ile satışına devam ediyoruz. Şu anda satışını yaptığımız ürünlerde maksimum yüzde onluk bir karla satışını yapıyoruz. Ayrıca yardımcı kitaplara da  yüzde 10-15 zam geldi” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN    


0282 726 91 91
0282 747 65 10