Bağcı ve Bayram ailelerinin düğün mutluluğu

Çerkezköy Belediyesi Eski Fen İşleri Müdürü ve eski Belediye Başkan Yardımcısı Sami Bağcı'nın küçük  oğlu Erdinç Bağcı, Ece Bayram ile önceki akşam  Beyaz Konak Event Salon

Çerkezköy 26.08.2019 09:17:00 0
Bağcı ve Bayram ailelerinin düğün mutluluğu

ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE İLK DANSLARINI YAPTILAR

 

Genç çift Ece- Erdinç Bağcı çifti takı merasimi sonrası ilk danslarını davetlilerin alkışları arasında yaptılar ve sonra yine davetlilerin alkışları arasında düğün pastasını kestiler. Gece boyunca yakınları ve davetliler ile canlı müzik eşliğinde gönüllerince oynadılar.Genç çiftin oyunlarına zaman zaman anne ve babaları da eşlik etti.

 

ALBAYRAK VE AKAY’DA YALNIZ BIRAKMADI

 

Önceki Akşam  Beyaz Konak Event Salon’da  yapılan  muhteşem düğün ile dünya evine giren Ece-Erdinç Bağcı çiftinin düğün töreninde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başta olmak üzere çok sayıda Çerkezköy, Tekirdağ,Saray,Çorlu,istanbul  ve Kapaklı ilçelerinden  bir çok siyasetçi, iş adamları,bürokratlar, esnaflar ve kalabalık bir davetli ile Bağcı ve bayram  ailelerinin akrabaları ile yakınları hazır bulundu.


MUTLU GÜNLERİNDE YANLARINDA OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİLER


Düğünde Sami Bağcı ve Eşi Nurgün Bağcı dünürleri Senil Bayram-Remzi Bayram ile birlikte tek tek masaları dolaşarak davetlilerle yakından ilgilendiler. Genç çift ve davetliler canlı müzik eşliğinde gece boyunca dans edip oyunlar oynadı.  Nurgün-Sami Bağcı ve dünürleri Senil-Remzi  Bayram çifti  çocuklarının mürüvvetini görmekten son derece mutlu olduklarını ve düğüne katılarak yanlarında olan ve mutluluklarını paylaşan herkese bu mutlu günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür ettiler. Genç çiftler Ece-Erdinç Bağcı’da bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm aile bireylerine, belediye başkanlarına, arkadaşlarına ve tüm davetlilere teşekkür ettiler.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10