Lale Seyahat 4'üncü şubesini Çerkezköy'e açtı

Edirne, Kırklareli, Kapaklı'da şubeleri bulunan Lale Seyahat dördüncü şubesini Çerkezköy'e açtı. ' Edirne'den Çerkezköy'e gitmek artık çok kolay' sloganı ile yola ?

Çerkezköy 27.08.2019 16:00:00 0
Lale Seyahat 4

Lale Seyahat Çerkezköy Şubesi dün Öztrak Caddesi Doğramacı Sokak No:8’de düzenlenen açılış programı ile hizmete açıldı.

 

BİRER SAAT ARALIKLARLA KALKIŞ YAPACAK

 

Saat 12.30’da gerçekleştirilen açılışa Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünden Başkomiser Şakir Oda ile davetliler katıldı. Açılışta konuşan Lale Seyahat işletmecilerinden Murat Yaslı “ Kırklareli, Edirne, Kapaklı’dan sonra dördüncü şubemizi Çerkezköy’de açıyoruz. 8 kişilik lüks 20’ye yakın araçlarımız Kırklareli, Pınarhisar, Vize, Çerkezköy ve Edirne seferleri yapacak. Çerkezköy’den ilk aracımız 05.30’da, Edirne’den 07.00’de, Çerkezköy’den son araç 19.30’da, Edirne’den ise 19.30’da kalkış yapacak. Bu saat aralıklarında Edirne ve Çerkezköy’e her saat başı hizmet verilmektedir” diye konuştu.

 

 

 HAYIRLI OLSUN

 

‘Edirne’den Çerkezköy’e gitmek artık çok kolay’ sloganı ile yola çıktıklarını kaydeden Yaslı “ Hedefimiz kaliteli, güzel hizmet ile müşteri memnuniyetidir. Ulaşım sektöründe Çerkezköy’e yeni bir soluk getirdik” dedi. Yaslı’nın ardından konuşan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı “ Trakya’da kendini kanıtlamış Lale Seyahat’ın Çerkezköy’e şube açmasından duyduğumuz mutluluğu ifade etmek istiyoruz. Bu işletmenin Çerkezköy’e ve Trakya’ya hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından Lale Seyahat’in dördüncü şubesinin açılış kurdelesini ise Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünden Başkomiser Şakir Oda, işletmecileri Mustafa Yaslı ve Murat Güler tarafından kesildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10