MC Et Döner Çerkezköy'de hizmete açıldı

Son dönemde Çerkezköy'de farklı bir sistem ile müşterilerine ulaşan et döner şubelerine bir yenisi daha eklendi.1984 yılından bu yana Türkiye'de faaliyet gösteren MC Et Döner Çerkezköyâ€??

Çerkezköy 27.08.2019 16:04:00 0
MC Et Döner Çerkezköy

Dün saat 13.00’te Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi Garanti Bankası yanında  törenle hizmete açılan MC Et Döner’in açılışına vatandaşlar yoğun bir ilgi gösterdi.Çerkezköylü iş adamları Tuncay yeğin ve Arif Yaman’ın işletmeciliğini yaptığı MC Et Döner aşılışını Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı yaptı. MC Et döner işletmecileri Tuncay yeğin ve Arif Yaman açılışa gelen davetliler ile yakından ilgilendiler.

 

AÇILIŞA YOĞUN İLGİ

 

Açılışa Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, yeni ve eski belediye Meclisi Üyeleri Çerkezköy İlçe Müftü Vekili Mahmut Öztekin, MC Et döner Firması sahibi Mehmet Çoşkun,,Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy’de faaliyet gösteren Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan, ÇTSO Meclis Başkan Yardımcısı Nurhan Yeşil, Çerkezköy ve Kapaklılı iş adamları siyasiler, esnaflar.STK yöneticileri, Yeğin ve Yaman ailelerinin yakınları işe kalabalık bir vatandaş kitlesi katıldı.

 

 

EKONIMİN ZOR DÖNEMİNDE BU TÜR İŞLETMELERİN AÇILMASI MEMNUNİYET VERİCİ

 

Açılış töreni Çerkezköy İlçe Müftü vekili Mahmut Öztekin’in duası ile başlarken, ardından ise Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı konuşma gerçekleştirdi. Yılancı “ Özellikle ekonominin bu kadar zor ve sıkıntılı olduğu bir dönemde bu tür işletmelerin açılması çok daha önemlidir. Bu vesile ile işletmeyi açan arkadaşlarımızı bir değil iki kez kutlamak gerekiyor. Ben bu işletmemizin Çerkezköy'e ve ülkemiz ekonomisine hayırlı olmasını temenni ediyor hayırlı olsun diyorum” dedi.

 

 

“GERÇEK DÖNER SUNUYORUZ”

 

Yılancı’nın ardından konuşan Mc Et Döner firması sahibi Mehmet Çoşkun’da “Konuşmalarından dolayı Başkan Yardımcımız Nedim Yılancı’ya çok teşekkür ediyorum.  MC Döner Çerkezköy'e hayırlı uğurlu olsun inşallah. Çerkezköy’de sizlere gerçek döner sunuyoruz” dedi. Konuşmaların ardından protokol üyelerinin katılımı ile işletmenin açılış kurdelesi kesildi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10