Turnuvada ikinci gün maçları oynandı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü tarafından, bölgedeki birlik ve dayanışmayı artırmak yönünde gerçekleştirilen futbol turnuvasında heyecan devam ediyor. Dört grupta 21 tak

Çerkezköy 28.08.2019 14:55:00 0
Turnuvada ikinci gün maçları oynandı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen futbol turnuvasında önceki akşam dört karşılaşma oynandı.

 

GALİP ÇIKMADI

 

Günün ilk karşılaşmasında Hyosung ile Bony karşı karşıya geldi. Grubun iki iddialı takımının mücadelesi ise büyük çekişmeye sahne oldu. İlk dakikalarda öne geçen Hyosung ilerleyen bölümlerde üstünlüğünü koruyamadı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 5-5 sonuçlandı.

 

AKBAŞ TEKSTİL’DEN FARKLI GALİBİYET

 

Günün ikinci karşılaşmasında ise Akbaş Tekstil ile İstanbul Boya karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maça mutlak galibiyet parolası ile çıkan Akbaş Tekstil ilk dakikalarda bulduğu golle moral buldu. İlerleyen bölümlerde de üstünlüğünü sürdüren Akbaş Tekstil üst üste goller bularak farkı açtı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında üstünlüğünü sürdüren Akbaş Tekstil karşılaşmadan da 10-1 galip ayrılarak gruplara iyi bir başlangıç yapmış oldu.

 

BROSS ÇOK FARKLI

 

Günün üçüncü maçında ise Akplas ile Bross karşı karşıya geldi. Zayıf rakibi karşısında maça iyi başlayan Bross Tekstil bulduğu gollerle moral buldu. Akplas ise oyun disiplininden kopmayarak Bross karşısında farkı indirmeye çalıştı. Kalan dakikalarda üst üste goller bulmaya devam eden Bross Tekstil farkı yediye çıkardı. Rakip filelere 9 gol kaydeden Bross Tekstil karşılaşmadan da 9-2 galip ayrılmasını bildi.

 

DOKUZ GOLLE KAZANDI

 

Günün son karşılaşmasında ise Coko Werk ile Vira Kimya karşı karşıya geldi. İlk dakikaları karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Coko Werk üstünlüğü eline aldı. Bulduğu golle moral bulan Coko Werk oyun disiplininden kopan rakibi karşısında kalan dakikalarda çok rahat bir futbol ortaya koydu. Kalan dakikalarda goller bulmaya devam eden Coko Werk karşılaşmadan da 9-1 galip ayrılarak ilk haftayı üç puan ile tamamladı.

 

TENİS TURNUVASINDA DA HEYECAN SÜRÜYOR

 

Tenis turnuvasında bayanlar kategorisinde Ulviye Kızıl rakibi Burçak Anlağan’ı müthiş mücadelenin ardından mağlup ederek bir üst tura çıktı. Nuray Akın Taştan Neslihan Korkmaz’ı 6-0’lık iki setle rahat geçerken, Nilgün Güven ise Nurdan Erdoğan Nemli’yi 6-4’lük iki setle mağlup etti. Erkekler kategorisinde ilk turu Lami Akarsu, Recep Aysu, Furkan Yavuzarslan, Sonat Şemen, Tuğrul Tan, Özkan Yurtseven, Rıdvan Sekmen, Şener Kökşak,  bay geçerken, Mustafa Dursun Mustafa Güneş’i 2-0, Ahmet Bezci Metin Güven’i 2-1,Vedat Özkan da Kafkas Deda’yı 6-0’lık setlerle 2-0 mağlup etti.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10