Sungur piknik şölenine davet etti

Çerkezköy Yozgatlılar Derneği Başkanı Emin Sungur ,dernek olarak sosyal faaliyetlere önem verdiklerini ve bu vesile ile  Çerkezköy'de yaşamlarını sürdüren dernek üyesi Yozgatlılar ile Tekirdağ

Çerkezköy 29.08.2019 16:49:00 0
Sungur piknik şölenine davet etti

Çerkezköy Yozgatlılar Dernek Başkanı Emin Sungur,  “ Bu yıl 3’üncüsü düzenleyeceğiz geleneksel Yozgatlılar Dayanışma ve Birliktelik pikniğimizi 1 Eylül Pazar günü Kızılpınar mahallesi Kocameşe piknik alanında 10.00-18.00 saatleri arasında düzenleyeceğiz. Piknik şölenimize  Çerkezköy başta olmak üzere Kapaklı, Çorlu,Lüleburgaz,Tekirdağ, Ergene,Edirne,Kırklareli’den tüm hemşerilerimizi davet ettik.  Piknik şölenimizin bu yılda güzel ve samimi bir havada geçmesi için hazırlıklarımızı yaptık. Birlik beraberliğimizin çok daha pekiştiği piknik şölenimize tüm hemşerilerimiz davetlidir” dedi.

 

 PİKNİKTE KUZU KAVURMA,PİLAV VE AYRAN İKRAMIMIZ OLACAK

 

 Çerkezköy Yozgatlılar Dernek Başkanı Emin Sungur,  “ Piknik şölenimizin önceki yıllardaki gibi renkli geçmesini sağlamak için  çeşitli yöresel oyunlar,   halat çekme, çuval yarışı, yumurta yarışı, sandalye kapma yarışı,ip atlama yarışı, 100 metre koşu yarışı gibi yarışmalarda düzenlenecek. Bu yarışmalar piknik şölenimize heyecan, neşe katacak .  Dolayısıyla Yozgatlı hemşerilerimize güzel ve keyifli unutamayacakları bir pazar günü yaşatacağız. Çerkezköy Yozgatlılar Derneği olarak kuzu kavurma ve pilav ikramlarımızla hemşerilerimizi piknik sofralarımızda da bir araya getireceğiz” dedi.

 

ÇALIŞMALARIMIZ AKTİF OLARAK DEVAM EDECEK

 

 “İnsan yapısı gereği yalnız başına yaşayamaz” diyerek konuşmasını sürdüren Sungur “ İnsanlar bir araya gelerek toplumları ve ulusları oluşturur. Bu insanların ortaya verimli ürünler koyabilmeleri ve kolay yoldan başarıya ulaşabilmeleri ise yardımlaşarak birlik ve beraberlik içerisinde yaşamalarına bağlıdır. Biz de birlik beraberliğimizin daha da pekişeceği geleneksel piknik şölenimizde  bu yılda hemşerilerimizle güzel bir etkinliğe imza atacağız. Dernek olarak çalışmalarımız aktif olarak devam edecek”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10