AXA Sigorta Çerkezköy'de acenteleriyle buluştu

AXA Sigorta il toplantıları kapsamında Tekirdağ'daki acenteleriyle Çerkezköy'de bir araya geldi. Sektördeki gelişmelerin ve gelişim alanlarının değerlendirildiği toplantıda acentelerle gelecek planl

Çerkezköy 29.08.2019 17:12:00 0
AXA Sigorta Çerkezköy

2018 yılından bu yana acenteleriyle bir araya gelen AXA Sigorta dün Çerkezköy’de Tokoçin Restaurantta 12.30-15.00 saatlerinde toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya AXA Sigorta’dan Bölge Koordinatörü Zafer Atilla, Bölge Müdürü Levent Yıldırım, Bölge Müdür Yardımcısı Serpil Özhan ile Bölge Satış TemsilcileriIşıl Keskinoğlu ve Recep Kahraman ve acenteler katıldı.

 

PLANLAR PAYLAŞILDI

 

Toplantıda Tekirdağ, ilçeleri ve Silivri’den katılan 28 AXA acentesiyle bir araya gelen AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı Firuzan İşcan, acentelerle yeni gelişim alanlarını, acente verimliliğini artırmaya yönelik uygulamaları ve AXA ile acenteler arasında süregelen ilişkilerin devamlılığı için planlarını paylaştı. Geçen yıl gerçekleştirilen acente buluşmasında beklentilerini AXA Sigorta Üst Yönetimi ile paylaşan acenteler de taleplerinin karşılanması sebebiyle memnuniyetlerini dile getirirken yeniden isteklerini iletme fırsatı buldular.

 

“HER ZAMAN ACENTELERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ”

 

AXA’nın “ödeyenden çözüm ortağına dönüşüm” misyonunu hatırlatarak toplantıyı açan AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı Firuzan İşcan, acenteleriyle ilişkilerini de aynı çerçevede ele aldıklarını kaydetti. İşçan “ Geçen yıl hayata geçirdiğimiz ’Güçlü Bölge, Güçlü Acente’ stratejimiz sektörde acentelerle ilişki yönetimi noktasında büyük fark yarattı. Bugün olduğu gibi önümüzdeki dönemde de acentelerimiz için her zaman ulaşılabilir bir şirket olmaya ve onların hayatında bir hayat ortağı olmaya devam edeceğiz, bir ‘Çözüm Ortağı olarak her zaman acentelerimizin yanında olacağız. Acente verimliliği noktasında kişi başı üretim miktarı ile gelir-gider dengesine öncelik vereceğiz. Daha çok gelir sağlayan ve yenilenme oranları yüksek ürünlere odaklanacağız” diye konuştu.

 

 

“DİĞER MOTOR DIŞI BRANŞLARDA ÇEŞİTLENDİRMELERİ İÇİN KATKI SAĞLAYACAĞIZ”

 

Sağlık sigortalarında tamamlayıcı sağlık sigortasının yanı sıra bireysel ve grup ürünlerinin 2019 yılının ilk yarısında en iyi gelişim alanı olduğunu kaydeden İşçan “ Bu alanda geniş hastane ve hizmet ağımız ile öne çıktık. Sağlık Yıldızları adını verdiğimiz acente programımız ile acentelerimizin gelirlerini artırmalarına destek verdik. Bundan sonra da acentelerimize portföylerini sağlık, yangın, konut, işyeri ve diğer motor dışı branşlarda çeşitlendirmeleri için katkı sağlayacağız. Acentelerimizden beklentimiz ise doğru müşteriyi doğru ürünle buluşturmaları ve ürünler hakkında tüm konuları müşterilerimizle açıkça paylaşmaları, çevrelerindeki kapasiteyi değerlendirip daha çok teklif vermeleri toplam müşteri sayısı ve performanslarını düzenli olarak takip etmeleridir” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10