Gümüş ve Taşdemir ailelerinin düğün mutluluğu

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş'ün kızı Hilal Gümüş hayatını Minteha-Nuh Taşdemir çiftinin oğulları Mehmet Taşdemir ile birleÅ?

Çerkezköy 2.09.2019 18:01:00 0
Gümüş ve Taşdemir ailelerinin düğün mutluluğu

Ligdya Wedding Garden’da Pazar akşamı 19.00-23.00 saatleri arasında gerçekleştirilen düğüne Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı, Mustafa Gümüş, Esengül Güven, STK temsilcileri, meclis üyeleri, Çerkezköy Belediyesi çalışanları, Gümüş ve Taşdemir ailesinin aile fertleri ve akrabaları katıldı.

 

 

MİSAFİRLERİYLE TEK TEK İLGİLENDİLER

 

Düğün töreni genç çiftin alkışlar eşliğinde gelmesi ve ilk danslarını yapmaları ile başladı. Genç çift için özel olarak hazırlatılan düğün pastasının kesilmesinin ardından düğünde davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar davul zurna eşliğinde halaylar çekip, canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Kemal-Ayfer Gümüş dünürleri Minteha-Nuh Taşdemir çifti ile birlikte tek tek masaları dolaşarak davetliler ile yakından ilgilendiler. Gümüş ve Taşdemir aileleri çocuklarının mürüvvetini görmekten son derece mutlu olduklarını ve düğüne katılan herkese bu mutlu günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür ettiler.

 

Haber / Onur Faik KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10