Arçelik çalışanları piknikte buluştu

Çerkezköy Arçelik A.Ş'nin Aile pikniği hafta sonu Pınarça İkiz göllerde geçekleştirildi. Piknik şöleninde sahne alan ünlü sanatçı İrem Derici  fabrika çalışanlarına ve ailelerine

Çerkezköy 3.09.2019 14:32:00 0
Arçelik çalışanları piknikte buluştu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Arçelik A.Ş.’nin geleneksel Aile pikniği Pazar günü Kapaklı Pınarça mahallesinde bulunan İkiz Göller mevkiinde düzenlenen etkinlikle gerçekleştirildi.

 

İREM DERİCİ DE SAHNE ALDI

 

Piknik’te Arçelik çalışanlarının çocukları için kurulan şişme oyun alanlarında çocuklar gün boyu doyasıya gönüllerince eğlenirken, anne ve babaları da piknik şöleninde sahne alan ünlü ses sanatçısı Üren Derici’nin bir birinden güzel şarkılarıyla coştular.Muhteşem sahne performansı ile çalışanlara ve ailelerine unutulmaz bir gün yaşatan ünlü sanatçı İrem Derici sıcak ilgiden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

 

 

KOÇAK GÜZEL ORGANİZASYON İÇİN FABRİKA YÖNETİCİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Türk-iş Tekirdağ İl temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’da, “Bu gün Arçelik çalışanlarımızın bu güzel organizasyonda aileleriyle birlikte güzel bir gün geçirmelerini sağlayan Arçelik. Fabrikası yönetimine ve fabrika müdürlerine  bu güzel organizasyon için çok teşekkür ediyoruz. Bu tür organizasyonlar çalışma hayatı içinde olan insanlarımızın işlerinde daha motive olmaları bakımından da önemli yer tutmaktadır.Dolayısıyla bu tür organizasyonların her yıl yapılmış olması da hem çalışanlarımızın moral ve motivasyonlarını yükseltmek açısından hem de fabrikadaki üretimin daha verimli olması bakımından önemli olduğunu düşünüyorum.Bu organizasyonda emeği geçen fabrika yöneticilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10