Akay: Çerkezköy'ün adını pazarlatmam

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay 1911 Çerkezköy Doğanspor ile ilgili sessizliğini bozarak Kulüp Başkanı Kazım Asbaş'a ateş püskürdü. Kazım Asbaş'a 'Yetkiyi kimden aldın

4.09.2019 16:05:00 0
Akay: Çerkezköy

Geçtiğimiz gün 1911 Çerkezköy Doğanspor Başkanı Kazım Asbaş yaptığı açıklamada Belediye Başkanı Vahap Akay ile görüştüklerini ve 1911 Çerkezköy Doğanspor’a tesis temin edilmesini talep ettiklerini ifade etmişti. Konuyla ilgili Belediye Başkanı Vahap Akay’dan olumsuz yanıt aldıklarını ifade eden Asbaş, sorunların çözülememesi durumunda bu sezon lige katılamayacaklarını söylemişti.

 

“BU KULÜP KAZIM ASBAŞ’IN BABASININ KULÜBÜ DEĞİL”

 

Kulübün lige girip girmemesinin kendisini ilgilendirmediğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, kendisini eleştiren Kulüp Başkanı Kazım Asbaş’a sert tepki gösterdi. ‘Bu kulüp Kazım Asbaş’ın babasının kulübü mü “ diyen Akay “ Kendisi sanki takımı Bölgesel Amatör Lige çıkartmış gibi kulübün sahibi gibi ortalarda geziyor. Bu kulüp babasının malı değil, Çerkezköy Belediyesi’nin mülkünün nasıl kullanılacağı konusunda yetkiyi ben vatandaştan almıştım. Kazım Asbaş yetkiyi kimden almış çıksın onu açıklasın.Kulübü kendisi mi BAL’a çıkartmış” dedi.

 

“YALANCILIĞIN DA BİR DERECESİ OLUR”

 

Doğanspor ile 1911 Çerkezköyspor’un birleşmesine öncü olduğunu kaydeden Akay “ Onları iki kulübün birleşmesi için bu koltuklara oturtan benim. Ama doğru düzgün yöneticilik yapın diye oturttum. Herkes elinden gelen katkıyı yaptı ve kulüpte Bölgesel Amatör Ligine çıktı. Sen bu kulübü BAL liginde teslim aldın. Milletin yarısı Mustafa Uğraş’a gidiyor, yarısı 29 Ekim Spor Kompleksine gidiyor. Kulüp başkanlarına toplanın bu insanlarla birlik olalım diyen de benim. Sonra kalkıp kulüp babanın malı gibi Çorlu’ya Çerkezköy’ü pazarlayacaksın.Önce bunları anlatsın. Çerkezköy’ün adını Çorlu’ya pazarlamaya çalışan adam çıkıp ne konuşuyor? Nasıl bir pozisyondur bunlar. Çerkezköy’ün adını Çorlu’ya, Kapaklı’ya pazarlamaya çalışan bu adam konuşmasın. İnkar ediyormuş, inkar etmesin hiç. İnkar ederse çok ağır konuşurum. Öyle böyle ağır konuşmam. Kısaca Çerkezköy’ün adını pazarlatmam. Önce kendilerinin ne olduklarını bilecekler? 44 üye konusunda da inkar etti. Ben o üyeleri de biliyorum. Korsan genel kurul yapmaya çalışıyor. Yalancılığın da bir derecesi olur” diyerek Kazım Asbaş’ı sert şekilde eleştirdi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10