Bozdağ: Esnafımızın ihtiyacı karşılansın

Türkiye Halk Bankası Trakya Bölge Koordinatörü Yusuf Demirel  beraberinde Halk bankası Trakya Bölge Müdürlüğü Krediler  Müdürü Muhammet Güler ve  Halk Bankası Çerkezköy Şube Müdür

Çerkezköy 5.09.2019 18:05:00 0
Bozdağ: Esnafımızın ihtiyacı karşılansın

Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, odayı ziyaret eden Halk Bankası Trakya Bölge Koordinatörü Yusuf Demirel,Trakya Bölge Krediler Müdürü Muhammet Güler ve Çerkezköy Şube Müdürü Erhan tan’a ziyaretleri için teşekkür etti. Bozdağ  “Tekirdağ il genelinde Esnaf odası olarak Çerkezköy Esnaf odası ilk sırada yer almaktadır. Her iş kolunda faaliyet gösteren esnaflarımız ayni çatı altında bulunmaktadır. Tekirdağ il genelinde de ticaretin en canlı olduğu yerde Çerkezköy,Kapaklı ve Çorlu’dur.Özellikle Çerkezköy il genelinde de Ticarette ilk sırada yer almaktadır”dedi.

 

“ESNAFIMIZ KREDİ TALEBİNDE BULUNDUĞUNDA TALEPLERİNİN KARŞILANMASINI İSTİYORUZ”

 

Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, “Çerkezköy Esnaf odası olarak bizim sizlerden talebimiz esnafımızın bankanızdan kredi talebinde bulunduğunu en kısa sürede kredi ihtiyacının karşılanmasıdır. Bankanızdan kredi talebinde bulunan esnaflarımıza  iş koluna göre bankanın uygun gördüğü kredi limitleri doğrultusunda karşılanmasını istiyoruz “ ifadelerini kullandı.

 

“HER ZAMAN ESNAFIN YANINDAYIZ”

 

Halk Bankası Trakya Bölge Koordinatörü Yusuf Demirel’de, “ Esnaf ve sanatkarlara bankanın kuruluşundan bu yana her zaman destek verdiklerini ve vermeye de devam ettiğini ve esnafın daha üretken olmasına katkı sağladıklarını belirterek, “Halk bankası olarak biz her zaman esnaf ve sanatkarlarımızın yanındayız ve yanında olmaya devem ediyoruz. Esnafımızın  iş kollarına göre talep edeceği kredileri karşılıyoruz. Her iş kolundaki faaliyet gösteren esnaflarımız ihtiyaç duyduklarında bankamız onlara  iş kollarına göre belirlenmiş olan gerekli kredi talebinde bulunabilirler. Halk Bankası olarak esnafımızın daha üretken olması yönünde biz  onlara sağlanan kredi limitleri ile destek veriyoruz. Kredi  ihtiyacı olan  esnaflarımız bulundukları yerlerdeki Halkbank şubelerine başvurabilirler. Bankamız esnaflarımızın faaliyet gösterdikleri iş kollarına göre  her türlü ihtiyacına uygun  kredi vermektedir.Esnaflarımızla çalışmaktan da her zaman memnunuz”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10