SMM Nergis Karalamacı Baydar'ın bürosu açıldı

SMMM Nergin Karalamacı Baydar'ın sahipliğini yaptığı Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirliğin Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi Gönen Kardeşler işyerinin ikinci katındaki bürosunun aÃ?

Çerkezköy 6.09.2019 17:54:00 0
SMM Nergis Karalamacı Baydar

Açılışa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul,SMMM Tekirdağ oda Başkanı Nedim Arslan, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin,Başkan Yardımcısı İsmail İmren,SMMM Tekirdağ eski oda Başkanı Şerafettin Kurt,TRAMDED Başkanı Rüstem Tuna,Çerkezköy’de faaliyet gösteren Serbest Muhasebeci ve mali Müşavirler ile vatandaşlar katıldı.

 

AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ

 

İşyerinin açılış kurdelesini ise Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, SMMM Tekirdağ Oda Başkanı Nedim Arslan,Eski Oda başkanı Şerafettin Kurt, TRAMDED Başkanı Rüstem Tuna  ve işyeri sahibi Nergis Karalamacı Baydar birlikte hayırlı olması temennisiyle kestiler.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Açılışta konuşan SMMM Tekirdağ Oda Başkanı Nedim Arslan, “  Bugün burada meslektaşımız Nergis Karalamacı Baydar’ın sahibi oldu Serbest Muhasebeci mali müşavir işyerinin açılışını yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizim mesleğimiz gerçekten işverenlerle meslektaşlar arasında devlet arasında kendine yardımcı olmak üzere yaptığımız bir meslektir. Mali müşavirler olmayınca devlet vergi toplamakta zor büyük zorluklar çekebilir.Bu tüm dünyada olan meslektir.Çok eski tarihlerden beri gelen bir meslek muhasebe demek hayatın temeli demektir. demek hayatın temeli demektir. Arkadaşımız daha önceden de bazı işyerlerinde  çalışanımızdı kendisi bağımsız çalışacağım diyerek bağımsız çalışan meslektaşlarımızın arasına girdi. Mesleğini çok saygın bir şekilde yapmasını diliyoruz ve hayırlı kazançlar diliyoruz. Başkan Arslan konuşmasının ardından Nergiz Karalamacı Baydar’a  üzerinde odanın amblemi bulunan bir duvar saati ile masa üstü için Türk bayrağı ve flama hediye etti.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Arslan’ın ardından konuşan SMMM Nergiz Karalamacı Baydar’da, “Bu gün işyerimin açılışına katılarak mutlu günümde yanımda olan Oda ve belediye başkanlarımıza, meslektaşlarıma ve tüm davetlilere çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız.Sağ olun” dedi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’da “ Hayırlı olsun İnşallah. Çerkezköy’ümüze bölgemize,size ailenize inşallah bol kazanç hayırlı işler diliyorum” dedi. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ise “Hem arkadaşım hem hemşerim olan Nergiz hanıma başarılar diliyorum. Çerkezköy belediye Başkanımızdan Malkaralı hemşerilerimize bir ayrıcalık yapar diye düşünüyorum.Hayırlı olsun diyorum” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10