300 adet karma kıyafet teslim aldık

​​​​​​Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar İlçe geneline koydukları giyim Kutuları ile alan el ile veren eli buluşturmaya devam ettiklerini

Çerkezköy 7.09.2019 17:56:00 0
300 adet karma kıyafet teslim aldık

TSD Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, “ Kurbam bayramından bu yana kutuların üçüncü kez çoğunun dolu olduğu görmek beni ve dernek yönetimimizi  çok mutlu etti. Giysilerin bir kısmı Sakatlar Derneğimizde  ihtiyaç sahiplerine dağıtımı  yapılırken bir kısmı da Çerkezköy Belediyesi El Ele Butik Mağazası’na  veriyoruz ve onlarda burada ihtiyaç sahiplerine dağıtımını yapıyorlar “dedi.

“İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ SEVİNDİRİYORUZ”

 Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin kurban bayramı öncesi ‘Alan elle veren eli’ buluşturmak amacıyla Çerkezköy ilçe genelinde çeşitli noktalara yerleştirdiği giyim kutularına halkın giderek ilgisinin olduğunu kaydeden Türkiye Sakatlar  Derneği Çerkezköy Şube  Başkanı Gülnur Kocaçınar “ Giysi kutuları 3. Kez açılıyor ve Kurban Bayramı öncesinde belirli noktalara koyduğumuz kutuların kısa sürede üç kez dolması vatandaşlarımızın her geçen gün ilgisinin artmasından kaynaklanmaktadır. Bu nedenle giysi kutularına ilgi gösteren tüm duyarlı vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Üçüncü kez açarak kutulardan teslim aldığımız toplam 400 adet karma kıyafetin 300 adedini Çerkezköy  Belediyesinin ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak ulaştırdığı el ele butik mağazasına teslim ettik.  Diğer kalanları da derneğimiz üyesi ihtiyaç sahiplerine verilmek için derneğimize  ayırdık. Derneğimize bıraktığımız giysileri dernekte  bedenlerine göre ayrıştırıyoruz ve ihtiyaç sahiplerine bedenlerine göre veriyoruz. Her defa söylüyorum ve söylemeye de devam edeceğim,halkımız giymedikleri yada az kullandıkları giysilerini lütfen giysi kutularına atmaya devam etsinler,yüzlerini güldüreceğimiz daha çok ihtiyaç sahibi vatandaşımız var.Bizler siz duyarlı vatandaşlarımızın destek ve katkıları ile Çerkezköy’de alan elle veren eli buluşturmaya devam  ediyoruz ve edeceğiz”dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10