41'inci şubesi Çerkezköy'de açıldı

2012 yılında Türkiye'de 1.5-6 yaş grubuna eğitim veren ilk ve tek 'Yetenek Geliştirme Programı Uygulayan Anaokulu' olarak hayata geçen Neşe Erberk Anaokulu Türkiye'deki 41'inci şubesini Ã

Çerkezköy 7.09.2019 17:39:00 0
41

Cumartesi günü Ambardere’de gerçekleştirilen açılışa Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Güven, duayan sanayici Ömer Kılınç, Eski Türkiye ve Avrupa güzellik kraliçesi Neşe Erberk iş adamları, sanayiciler ve çok sayıda davetli katıldı.

 

“EN GÜZELİNİ YAPMAK İSTİYORUZ”

 

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Neşe Erberk Anaokulu kurucularından Firdevs Çetinkaya “ Özel Neşe Erberk Çerkezköy Anaokulu olarak, okulumuzda çocuklarımızın doğuştan gelen yeteneklerini keşfetmek ve genel zamanda yitirdikleri yeteneklerini erken keşfetmek istiyoruz. Keşfettikten sonra değerli öğretmenler eşliğinde bunları geliştirmek istiyoruz. Okulumuzun temel amacı budur. Her anne baba kendi çocuğu için en iyisinin olmasını ister. Biz Çerkezköy Neşe Erberk Anaokulu olarak çocuklarımız için her şeyin en iyisini ve en güzelini yapmak istiyoruz. Değerli velilerimiz çocuklarını bize teslim ediyorlar, bize güveniyorlar. Onlara çok teşekkür ediyorum. Güvenlerini hiçbir zaman sarsmayacağız. Çocuklarınız her zaman çocuklarımızdır. Onlar bizim en değerlilerimizdir. Hep beraber çocuklarımızın geleceği için onlara sahip çıkacağız. Okulumuzun, çocuklarımızın Çerkezköy’ümüze hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 2019-2020 eğitim öğretim yılının neşe dolu geçmesini diliyorum. Bizlere katıldığınız için hepinize çok teşekkürlerimi sunuyorum.

 

 

“BİZE GÜVENDİNİZ MUTLU ETTİNİZ”

 

Çetinkaya’nın ardından konuşan Özel Neşe Erberk Anaokulu ortaklarından Neslihan Türkmen “Görüyorum ki o kadar büyük bir aile olmuşuz ki buda bize ekstra bir heyecan katıyor. Okulumuzu kurarken bir çok hayalimiz vardı. Bunlardan ilki çocuklarımızın mutlu olması, bizim mutlu olmamız ve öğretmenlerimizin mutlu olması. Bizim hedefimiz ileride çocuklarımızın geçmişe dönüp baktığında mutlu anılarla dolu bir çocukluk hatırlamasıydı. Bu süreçte başından sonuna yanımızda oldunuz, bize güvendiniz. Bu bizi çok mutlu etti. Aslında sözü çok uzatmak istemiyorum. Çocuklarımızın çocukluğunu önemsiyoruz, en önceliğimiz budur bunu belirtmek istedim. Sözümü bitirmeden önce birkaç teşekkür etmek istiyorum. Okul Müdürüm Selin öğretmenime, tüm öğretmenlerime, tüm personelime, ortağım Firdevs hanım ve kendi adıma çok teşekkür ederim. Şimdi birde özel küçük bir teşekkürümüz olacak bunun içinde ortağım arkadaşım Firdevs hanımı yanıma çağırmak istiyorum. Yılmadan usanmadan bir süper kahraman gibi hep arkamızda duran eşlerimize, Tahsin Türkmen ve Gürkan Çetinkaya'ya çok teşekkür ederiz” dedi.

 

41 OKULDA ÇOK GÜZEL NOKTAYA ULAŞTIK

 

Çerkezköy’de bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Eski Türkiye ve Avrupa güzellik kraliçesi Neşe Erberk “ Bu gurur tablosunun bir kez daha alkışlanmasını istiyorum. Evet bir tatlı anı oldu bize. Size enerjimizi gücümüzü destek kuvvetimizi göstermek istedim. Bundan iki hafta önce de bir başka gurur tablomuz yaşandı. Tüm Türkiye'nin öğretmenleriyle, yöneticileriyle İstanbul'da muhteşem bir hafta sonu eğitim semineri yaşadık. Orda da bir gurur yaşadık. Biz büyük bir aileyiz sizlerle daha da büyüyeceğiz. Çok teşekkür ediyoruz bize güvenip biricik varlıklarınızı teslim ettiğiniz için. İnanın elimizden geldiğince sizin başlattığınız yolda biz onların mutlu birer birey olması konusunda çok büyük çaba, enerji ve keyif yaşayacağız. Sizin çocuklarınızı teslim alıp onların ilgi ve yeteneklerini keşfedip mutlu bireyler olmaları konusunda bir sürü kapılar açacağız. Kapılar açacağız ki deneyim sahibi olsunlar. O kapılardan içeri girip belki kimisi sanata, kimisi bilime, bir başkası İngilizceye, baleye dansa yönlenecekler. Sizlerle birlikte nasıl geliştirebiliriz beraber yöneteceğiz. Siz olmazsanız sadece çocuklarınızla biz eksik kalırız. O yüzden istiyoruz ki birlikte bu yola gidelim, paralel çalışmalar yapalım. Çünkü 17 yıldır ve şimdilik diyoruz tüm Türkiye'de 41 okulda çok güzel bir noktaya ulaştık, bunu daha da ileriye götürmek istiyoruz. Hedefimiz uluslararası bir marka olmak. İyi ki varsınız, hoş geldiniz. İyi bir eğitim öğretim yılı diliyorum” dedi.

 

 

ŞEKERİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİLER

 

 Şekerin zararını dikkat çekmek için açılışta Erbek ve kurucuları birlikte maket pasta kestiler. Erbek “Bunu neden buraya getirdik? Bizim tüm Türkiye'de inandığımız bir uygulamayı size birebir göstermek istiyoruz yaşayarak göstermek istiyoruz. Bizim okullarımızda beslenme çok önemlidir. Biz şeker yenmesini istemiyoruz. Sizden ricamız çocuklarınıza mümkün olduğunca az hatta hiç şeker vermemeniz. Hatta mümkün olduğunca çocuklarınızı şekerle tanıştırmayın. Biz şekere yer vermeyip pekmez ve bal kullanıyoruz. Çocuklarımızın doğum günlerini keyifle kutlamak istiyoruz ama pasta yemeden. Çünkü biz şekere karşıyız. Ama çocuklar en çok neyi sever? Mum üflemeyi severler aslında pasta pek umurlarında değil onların. Onlar mum üfleyip oyun oynamayı sever. Bugünde bunu sembolize ederek hayırlı olsun pastamızı okulumuzun kurumsal renkleri olan turuncu, yeşil, turkuaz, mor ve sarıyla yaptık. Açılışımızı maket pasta ile kutlayacağız. Sizin de şeker konusunda bize destek olmanızı bekleriz” dedi. Konuşmaların ardından anaokulun açılışı protokol üyelerinin kurdelesi kesmesiyle gerçekleştirildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10