Üstünol ve Ceyhan ailelerinin mutlu günü

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Tuncay Üstünol önceki gece gerçekleşen muhteşem düğün ile hayatını Dilek Ceyhan ile birleştirdi.

Çerkezköy 9.09.2019 19:56:00 0
Üstünol ve Ceyhan ailelerinin mutlu günü

NİKAHI AKAY KIYDI

 

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Tuncay Üstünol önceki akşam Dilek Ceyhan ile Çerkezköy Pahsa Hotel Havuz başında yapılan muhteşem düğün ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikahını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kıyarken, çiftin nikah şahitliğini ise Türk-İş Tekirdağ İl temsilcisi ve Türk metal Sendikası Çerkezköy Şube başkanı Murat Koçak ile aile dostları yaptı. Başkan Vahap Akay nikah töreninde Dilek-Tuncay Üstünol çiftine acı ve tatlı günlerinde  birlik ve beraberlik içinde olmalarını belirterek sağlıklı mutlu birliktelik  temennisinde bulundu ve nikah sonrası Nikah defterini gelin Dilek Ustünol’a verdi.

 

ALKIŞLARLA NİKAH PASTASINI KESTİLER

 

Dilek-Tuncay Üstünol çifti nikah töreninin ardından davetlilerin alkışları eşliğinde düğün pastasını keserek alkışlar eşliğinde danslarını yaptılar. Katılımın yoğun olduğu düğüne Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı,Enver Bayram, Esengül Güven,Kemal Gümüş, Mustafa Gümüş, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, sendikacılar,Çorlu,Tekirdağ,Saray,Ergene,Vize,Kapaklı kent Konseyleri başkan ve yönetimleri, Çerkezköy Kent Konseyi yönetimi ve çalışma grubu üyeleri, muhtarlar, Üstünol ve Ceyhan ailesinin yakınları katıldı.

 

ÜSTÜNOL VE CEYHAN AİLELERİ DAVETLİLERİ KAPIDA KARŞILADI

 

Damat Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Tuncay Üstünol’ün annesi Hafize Üstünol ve babası Emin Üstünol dünürleri Mevlüdiye-Ömer Ceyhan düğüne gelen davetlileri otel girişinde kapıda karşıladılar. Düğün sırasında da davetlileri tek tek masalarında ziyaret ederek mutlu günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür ettiler.

 

CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE DOYASIYA EĞLENDİLER

 

Genç Dilek-Tuncay Üstünol Çifti canlı müzik eşliğinde canlı müzik eşliğinde arkadaşları konsey üyeleri, yakınları ve davetliler ile birlikte gece boyunca geç saatlere kadar Tekirdağ ve Trakya oyun havaları oynayarak unutulmaz muhteşem bir düğün gerçekleştirdiler.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10