Kurslara yeni dönem kayıtları başladı

Meslek eğitim kursları ile her yıl vatandaşlara yeni bir iş kapısı açmak için ücretsiz kurslar düzenleyen Ergene Belediyesinin Kuaförlük ve Berberlik Kursu yeni dönem kayıtları başladı.

Ergene 11.09.2019 13:25:00 0
Kurslara yeni dönem kayıtları başladı

Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan Ergene Belediyesi yetkilileri “ Ergene Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ortaklığında vatandaşlara meslek edindirme adına Kuaförlük ve Berberlik kursu yeni dönem kayıtları alınmaya başlandı. Kursa başvuru tarihleri 02-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecekken, başvuru yapmak isteyen vatandaşlar temek.tekirdag.bel.tr internet adresine, 444 59 43 nolu çağrı merkezi ya da 0553 982 24 64 nolu Ergene Belediyesi Kurs Sorumlusu Sakine Öztürk’ü aramaları gerekmektedir. Ergene İlçesi Velimeşe Mahallesinde bulunan eğitim merkezinde uzman öğreticiler tarafından verilecek eğitimler sonucunda kursiyerlere kurs sonunda Milli Eğitim onaylı belgeleri teslim edilecek ve kursiyerlere istihdam sağlanacak” dedi.

“HER ZAMAN YANLARINDAYIZ” 

Ergene Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ortaklığında geçmiş dönemde alınan bu kurs ile birlikte birçok vatandaşın iş sahibi olduğunu ve bazılarının da kendi iş yerlerini açtığını kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sosyal belediyecilik anlayışı ile yaptığı çalışmalarla, insanımıza her alanda dokunan, faydalı olan çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz. Her yıl açtığımız meslek edindirme kurslarımız ile Ergene’de yaşayan vatandaşlarımıza faydalı olmaya çalışıyoruz. Biz sadece altyapı, yol, kanal, park yapmıyoruz. Biz insanımızın doğumundan ölümüne kadar her zaman yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10