Beşir Derneği bin 500 kase aşure dağıttı

Beşir Derneği Çerkezköy temsilciliği tarafından Muharrem ayı dolayısıyla Kapaklı eski Belediye meydanında bin 500 kase aşure dağıttı. Muharrem ayının birlik ve beraberlik ayı olarak bilindiğini kay

Çerkezköy 11.09.2019 16:38:00 0
Beşir Derneği bin 500 kase aşure dağıttı

Yapılan aşure dağıtım organizasyonlarıyla paylaşmanın önemini yeniden hatırlatmayı, toplumda birlik, beraberlik, kardeşlik ve muhabbetin yaygınlaşmasını sağlamayı amaçlayan Beşir Derneği, bu amaçla Kapaklı’da vatandaşlara aşure dağıttı. 

 

“BİRLİK VE BERABERLİK AYIDIR”

 

Beşir Derneği’nin kurulduğu günden beri tek amacının mazlum gönüllere ulaşmak, gönüller yapmak olduğunu ifade eden Beşir Derneği Çerkezköy Temsilcisi Cemil Pıtırlı “ Muharrem ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Bu ay içerisinde gerçekleşmiş bir çok hadise yaşanmıştır. Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bu tür etkinliklerin yapılması toplumun birlik ve beraberliğinin sağlanmasına yarar getirir. Bizlerde Beşir Derneği Çerkezköy temsilciliği olarak Kapaklılı vatandaşlara aşure ikramında bulunmak istedik. Kapaklı halkından Allah razı olsun. Aşure ikramımıza ilgi gösterdiler” dedi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10