Satışlar beklediğimiz gibi olmadı

Çerkezköylü sobacılar bu yaz sezonunda mangal ve semaver satışlarının beklentileri gibi olmasa da yinede memnunluk verici bir satış yaptıklarını belirttiler. Sobacılar Piknikçilerin mangal ve semaver alımla

Çerkezköy 11.09.2019 17:33:00 0
Satışlar beklediğimiz gibi olmadı

Uğur Mumcu Caddesi’nde faaliyet gösteren Kadir Sobaları’nın sahibi Tayfun Kabaklar, her yıl havaların ısınmaya yaz aylarında piknikçilerin rağbet ettiği mangal ve semaver satışı yaptıklarını ancak satışların bu yıl beklentileri doğrultusunda olmamasına rağmen yinede memnun olduklarını dile getirdiler.

 

SATIŞLARIMIZ BEKLENTİLERİMİZ GİBİ OLMADI AMA YİNEDE MEMNUNUZ

 

 Yaz aylarında tüm beklentilerinin mangal ve semaver satışları olduğunu belirten Tayfun Kabaklar, “Çerkezköy’de sobacılar olarak esnaflık yapan bizler, Çerkezköy’de  son 15 yıldır evlerde doğalgaz kullanımı başlamasıyla birlikte  kış aylarında soba satışı yapamaz olduk. Soba satışlarımız kış aylarında yok denecek kadar azaldı. Soba satışlarımız ancak doğalgaz kullanılmayan köylere yapıyoruz.  Her yıl olduğu gibi yaz aylarının başlamasıyla birlikte mangal ve semaver satışları yapıyoruz. Ayrıca mangal yanında mangal kömürü satışı da yapıyoruz. Ayrıca Semaverde satıyoruz. Bu yaz sezonunda mangal ve semaver satışlarında beklentilerimizin altında satış yapmamıza rağmen yinede memnun kaldık. Hiç yoktan az da olsa bir şeyler sattık ve memnunuz mangal ve semaver alımlarında vatandaşlar bütçelerine uygun olanları tercih ettiler ”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10