Telekom vatandaşı isyan ettirdi

Kapaklı Cumhuriyet mahallesinde Türk Telekoma'a ait internet kabloların üç aydır sokak ortasında durması vatandaşları isyan ettirdi.

Kapaklı 11.09.2019 18:03:00 0
Telekom vatandaşı isyan ettirdi

VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ

 

Cumhuriyet Mahallesi Yıldız Caddesi’nde Türk Telekom’a ait internet kablosu, bir süre önce bölgedeki bir binaya mantolama yapılmak için bulunduğu yerden sökülerek yere indirildi. Mahalleli mantolamanın ardından düzgün bir şekilde toparlanmayan kablo, yaklaşık 3 aydır sokak ortasında durduğunu kaydederek, gün boyunca yüzlerce aracın üzerinden geçtiği kabloların kopması halinde internet ve telefon hizmetlerinde aksama yaşayacaklarını ifade ettiler. 3 aydan bu yana hem vatandaşların hem de esnafın defalarca aramasına rağmen duyarsız kalan Türk Telekom yetkilileri sessiz kalmaya devam ediyor. 

 

“ÇARE BULSUNLAR”

 

Mahalleli Ömer Can “3 ay önce Telekomcular buraya gelerek bu yanımızdaki eve kablo çektiler. Sonra kabloları böyle bırakıp gittiler. Geçen gün tekerin altından kabloları ben çıkardım. Her ay gelip para alıyorlar fakat bunu yapmıyorlar. Defalarca telefonla arayarak şikayet ettik ancak bununla ilgili bir sonuç alamadık. En kısa zamanda bu soruna çare bulsunlar” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10