Turnuvada çeyrek finalistler belli oldu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi geleneksel halı saha futbol turnuvası grup karşılaşmaları önceki gün oynanan karşılaşmaların ardından tamamlandı. Oynanan 45 karşılaşmanın ardından Uğu

12.09.2019 13:59:00 0
Turnuvada çeyrek finalistler belli oldu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından bu yıl 14.sü düzenlenen futbol turnuvasında grup karşılaşmaları büyük çekişmeye sahne oldu.

 

A GRUBUNDA UĞURTEKS

 

A Grubu’nda Uğurteks Futbol Takımı oynadığı beş karşılaşmayı da kazanarak grubu lider olarak tamamlarken, bir mağlubiyet alan Hattat Traktör grubu 12 puanla ikinci sırada tamamladı. Üç galibiyet iki mağlubiyet alan Deva ÇK-1 Futbol Takımı üçüncü, GF+Hakan Plastik Futbol Takımı altı puanla dördüncü, Akbaş Tekstil Futbol Takımı üç puanla beşinci sırada yer aldı. Oynadığı beş karşılaşmayı da kaybedip üç gol atıp kalesinde 66 gol gören İstanbul Boya ise grubunu puansız olarak kapattı.

 

B GRUBUNDA BEŞ TAKIM YER ALDI

 

Beş takımın yer aldığı B grubunda dört karşılaşmada üç galibiyet bir mağlubiyet elde eden Bross Futbol Takımı averajla grubunu lider olarak tamamlarken, son maçında Akplas Futbol Takımını mağlup eden Hyosung Futbol Takımı dokuz puanla grubunu ikinci sırada tamamladı. Vem İlaç Futbol Takımı iki galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgi ile yedi puanla üçüncü sırada kalırken, Bony Futbol Takımı ise dört puanla dördüncü, Akplas ise puansız son sırada yer aldı.

 

HEMA ENDÜSTRİ ÇOK RAHAT

 

C Grubunda Hema Endüstri Futbol Takımı oynadığı dört karşılaşmadan da rahat galibiyetler elde ederek 12 puanla grubunu lider olarak tamamladı. Grupta ikinci takım olabilmek için müthiş mücadelenin yaşandığı üç takım arasında averajla Koçak Farma Futbol Takımı altı puanla grubunu ikinci sırada tamamladı. Altı puanla ve averajla Koçak Farma Futbol Takımının arkasında yer alan ACT Metal Futbol Takımı ile Coko Werk Futbol Takımı elendi. Grupta Vira Kimya Futbol Takımı ise grubu puansız son sırada tamamladı.

 

D GRUBUNDA 3 M AVERAJLA LİDER BİTİRDİ

 

Beş takımın bulunduğu D grubunda da müthiş bir çekişme yaşandı. Oynadığı dört karşılaşmanın üçüncü kazanan ve dokuz puanda yer alan 3 M Futbol Takımı grubu lider olarak tamamlarken, Pharmactive Futbol Takımı ise aynı puanla grubunu ikinci tamamlayarak üst tura çıktı. Grupta Pehlivanoğlu Futbol Takımı ise yedi puanla üçüncü, Deva 2 Futbol Takımı  üç puanla dördüncü, Teverpan Futbol Takımı ise bir puanla son sırada yer aldı.

 

GOL KRALLIĞINDA ÖZAY ÖZBEK İLK SIRADA

 

Oynanan grup karşılaşmalarının ardından ilk turda en golcü takım 64 golle Hattat Traktör Futbol Takımı oldu. Hattat Traktör Futbol Takımını 39 golle Uğurteks Futbol Takımı,37 golle 3 M Futbol Takımı,36 golle Hema Endüstri Futbol Takımı takip etti. İlk tur gruplarında en az gol yiyen takım 8 golle Uğurteks Futbol Takımı olurken, Uğurteks Futbol Takımını 9’ar golle Bross Futbol Takımı, Hyosung Futbol Takımı, Hema Endüstri Futbol Takımı takip etti. Gruplarda 44 gol atan Hattat Traktör Futbol Takımı oyuncusu Özay Özbek gol krallığında ilk sırada yer alıyor. Turnuvanın ikinci tur kura çekimi ise Çerkezköy OSB İdari binada birinci katta dün gerçekleştirildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10