Başkan Akay Ehlibeyt dergahında iftar verdi

Muharrem Ayı dolayısı ile Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından Çerkezköy Ehli Beyt Dergahı'nda bir iftar yemeği verildi. Muharrem ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu kaydeden Çe

Çerkezköy 12.09.2019 16:51:00 0
Başkan Akay Ehlibeyt dergahında iftar verdi

Çerkezköy Belediyesi tarafından Çerkezköy Ehli Beyt Dergahı’nda verilen iftar yemeğine Belediye Başkanı Vahap Akay, Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve Nedim Yılancı, meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

 

 

MATEM ORUÇLARINIZ KABUL OLSUN

 

Ehlibeyt Derneği’nde iftar açmak için bulunan vatandaşlar, hep birlikte okunan duanın ardından iftarlarını açtılar. Çerkezköy Ehli Beyt Dergahı Dedesi Seyyid Sinan Boztepe, iftar yemeği için Belediye Başkanımız Vahap Akay ve Çerkezköy Belediyesi’ne teşekkür etti. İftar programında konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Tüm Alevi ve Bektaşi vatandaşlarımızın Muharrem ayının, bir başka deyişle tutulan matem oruçlarının kabul olmasını temenni ediyorum. Birlik, beraberlik, hoş örünün hakim olduğu günlerde buluşulduğu, paylaşıldığı; birlik ve beraberliğimizin arttığı günleri önemsediğimi ifade etmek istiyorum. Bir kere daha oruçlarınızın kabul olması dileğiyle hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10