Karaca, Koçak'a MESS sözleşmesinde başarılar diledi

Türk Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca dün Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak'ı önünüzdeki günlerde?

Çerkezköy 12.09.2019 16:55:00 0
Karaca, Koçak

ALIN TERİNİN HAKKINI ALACAĞINA İNANIYORUM

 

Ziyarette konuşan Türk Kızılay Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca,  “Önceki gün yazılı ve görsel basından edindiğim bilgiye göre Türk Metal Sendikasının MESS İle önümüzdeki günlerde 2019-2021 yıllarını kapsayan    bin sendika üyesini ilgilendiren yeni grup toplu sözleşmesi görüşmeleri öncesi sendikanın MESS’e sunacağı toplu iş sözleşmesi taslağının hayırlı olması için ziyaretinde bulundum. Temennimiz sendika üyelerinin alın terinin hakkını almalarıdır ve alacaklarına da inanıyorum. Yapılacak olan Grup Toplu İş sözleşmesinin anlaşma ile sonuçlanmasıdır” dedi.

 

 TEŞEKKÜR ETTİ

 

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ta “ Bugün bizleri MESS grup toplu iş sözleşmesi görüşmeleri öncesi ziyaret ederek destek veren Türk Kızılay Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca’ya sendika camiası, üyelerimiz ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Emekçi kardeşlerimize her zaman destek veren kuruluşlarımızın bu grup toplu iş sözleşmesinde de yanımızda olmalarını belirterek bizlere manevi destek vermeleri görmek bizleri mutlu etmektedir. Allah’ın izniyle sendikamız bu grup toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde de çalışanlarımızın hakkı olan alın terinin hakkını alacaktır. Türk Metal Sendikası olarak biz söylemimiz ÜretmekKazanmak Kazandırmaktır.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10