Doğa yürüyüşü kayıtları 16 Eylül'de başlıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından vatandaşları günlük hayatın stresinden uzakta keyifli bir yolculuğa çıkarmak amacıyla 28 Eylül Cumartesi günü Doğa Yürüyüşü (Hiking Gezisi) düzenlenecek. Ye

Çerkezköy 13.09.2019 15:37:00 0
Doğa yürüyüşü kayıtları 16 Eylül

Çerkezköy Belediyesi gündelik hayatın koşturmacasından yorulup, strese, kent yaşamına ara vererek doğayla bütünleşmek, sağlıklı adımlarla geleceğe yürümek amacıyla Çerkezköylü vatandaşlar için doğa yürüyüşü düzenleyecek. Kırklareli’nin Demirköy İlçesinde Istranca Ormanları’nda gerçekleştirilecek olan Doğa Yürüyüşü, Korsan Koyları’nda sona erecek.

 

28 EYLÜL GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

 

Çerkezköy Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından 28 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek olan doğa yürüyüşüne Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu üyeleri de katılacak. Etkinlik için araçlar saat 08.30’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edecek. Yaklaşık 10 kilometrelik doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşlar 16 – 20 Eylül tarihleri arasında kimlik fotokopileri ile Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına müracaat edebilecek.

 

VATANDAŞLARI DAVET ETTİ

 

Çerkezköylüleri spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlemeye devam edeceklerini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda 28 Eylül Cumartesi günü de Doğa Yürüyüşü etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Doğa Yürüyüşümüzde tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfedeceğiz. Şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Doğa Yürüyüşü etkinliğimize davet ediyorum.Etkinlik sırasında yürüyüşe katılan herkese Çerkezköy Belediyesi tarafından kumanya ikramı yapılacak” dedi. Yetkililer, doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşların doğa koşullarına uygun yürüyüş malzemelerini yanlarında getirmeleri istendi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10