Yedek lastik değil uyuşturucu deposu

Tekirdağ İl eMNİYET Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Çorlu Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için

Çerkezköy 18.09.2019 13:17:00 0
Yedek lastik değil uyuşturucu deposu

Çerkezköy’de polisin durdurduğu otomobilin yedek lastiğinin içinde bir kilo 50 gram esrar ele geçirlidi.

 

ARACI TAKİBE ALDILAR

 

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çorlu Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri İstanbul'dan Çerkezköy'e taksiyle fazla miktarda uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı ihbarını aldı. Harekete geçen polis ekipleri, ilçeye giren taksi sürücüsünü takibe aldıktan bir süre sonra durdurdu. Araç içinde yapılan aramada polis ekipleri bagajdaki yedek lastiğin jantını çıkartarak bir kilo 50 gram toz esrarı ele geçirdi.

 

ÜÇ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

Araçta bulunan üç şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, gözaltına alınan üç zanlıdan birinin uyuşturucu ticareti yapma suçundan aranması olduğu tespit edildi. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.Tekirdağ Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Çorlu Narkotik Suçlarla Mücadele Grup amirliği ekipleri uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıslarla ilgili mücadelenin kararlılık ile devam edeceğini kaydetti.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10