Başvuru stantları açarak halkın ayağına gidiyorlar

2019-2020 eğitim öğretim yılı içerisinde açacağı kurslar için kayıt almaya başlayan Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi, belediye meydanı, Çerkezköy kapalı Pazar yeri, Kızılpınar, Veliköy ma

Çerkezköy 18.09.2019 14:09:00 0
Başvuru stantları açarak halkın ayağına gidiyorlar

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü eğitim öğretim yılı öncesi açtığı kursların her kesime yayılması için belediye önünde alan tarama stantı açtı.

 

ALAN TARAMASI STANDINA VATANDAŞLAR İLGİ GÖSTERİYOR

 

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün  yeni kurs dönemi için Çerkezköy belediyesi önünde kurduğu alan taraması standına vatandaşların tercih ettikleri kurslara form doldurarak kayıt yaptırmaları yetkilileri sevindirdi.  Bu yıl Halk Eğitim Merkezi kurslarına çok daha fazla kişinin yararlanması için kurslar açılacağını ve şuana kadar belirlenen 52 kurs olduğunu belirten yetkililer “ Çerkezköy Kapalı Pazar yeri, Kızılpınar mahallesi, Veliköy mahallesi olmak üzere ilçenin tüm mahallelerine alan tarama standı kurarak kurs kayıtları için vatandaşın ayağına gideceğiz. Bu noktalarda başvuru formu doldurtuyoruz, kurslarla ilgili broşürümüzü veriyoruz ve talepleri alıp merkezimizdeki kurs başvuru havuzuna ekliyoruz. Kurslar açılacağı zaman da bu havuzdan faydalanıyoruz” dedi.

 

GEÇEN YIL 732 KURS AÇILDI

 

Yetkililer Çerkezköy halk Eğitimi merkezi’nin toplamda 732 kurs açtığını ve bu kurslarda yaklaşık 18 bin kişiye hizmet verildiğini kaydeden yetkililer “ Gelecek talebe ve ihtiyacı göre mahallelerde de kurslar açılacak. Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi olarak 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında hedefimiz 20 bin kişiye ulaşmaktır” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10