ÇOSB'de ikinci tur heyecanı sürüyor

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nin bünyesindeki fabrikalar arasında düzenlediği geleneksel halı saha futbol turnuvası devam ediyor. Gruplarında ilk iki sıraya alan takımların iki grupta toplandığı 12 tak

19.09.2019 15:50:00 0
ÇOSB

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası 2.tur eleme karşılaşmaları ile devam ediyor.

 

İLK MAÇLAR BAŞLADI

 

Turnuvada A Grubunda Uğurteks, 3M, Hattat Traktör, Hyosung, Deva ÇK1,ACT Metal, B Grubu’nda Hema Endüstri. Bross, Koçak Farmı, Phanmactive, Pehlivanoğlu, Vem İlaç takımları yer alıyor. Oynanan ilk hafta karşılamasında Uğurteks Futbol Takımı ile Hattat Traktör Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyan Hattat Traktör Futbol Takımı karşılaşmadan da 12-6 galip ayrılmasını bildi. Günün ikinci karşılaşmasında ise 3M Futbol Takımı Deva ÇK1 Futbol Takımını rahat mücadelenin ardından 7-2 mağlup ederek gruplara galibiyet ile başladı. Günün üçüncü maçında ise büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada Hyosung Futbol Takımı ACT Metal Futbol Takımını 6-4 mağlup ederek gruplara galibiyet ile başladı.

 

B GRUBU’NDA ÜÇ MAÇ OYNANDI

 

Önceki gün oynanan B grubu karşılaşmalarında Hema Endüstri Futbol Takımı, Koçak Farma Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Kısır geçen maçta daha az hata yapan Hema Endüstri Futbol Takımı karşılaşmadan da 3-1 galip ayrıldı. Günün ikinci maçında ise Bross Futbol Takımı ile Pehlivanoğlu Futbol Takımı karşılaştı. Maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan Bross Futbol Takımı karşılamadan da 7-3 galip ayrılmasını bildi. B Grubunun diğer takımları Pharmactive Futbol Takımı ile Vem İlaç Futbol Takımı karşılaştı. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Vem İlaç Futbol Takımı karşılaşmadan da 4-2 galip ayrıldı.

 

ÜÇ TAKIM KAYIPSIZ

 

A grubunda ikinci hafta maçlarında ise ilk maçını galibiyet ile kapatan 3M Futbol Takımı ACT Metal Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. İlk dakikaları karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmanın ikinci devresinde oyunda hakimiyeti tamamen eline alan 3M Futbol Takımı karşılaşmadan da 7-3 galip ayrılarak ikinci maçında ikinci galibiyetini elde etti. İlk maçında rahat galibiyet alan Hattat Traktör Futbol Takımı ikinci maçında da Deva ÇK1 Futbol Takımını 15-4 mağlup ederek son haftaya avantajlı girdi. Günün son maçında ise Uğurteks Futbol Takımı ile Hyosung Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Zorlu geçen maçta daha az hata yapan Hyosung Futbol Takımı karşılaşmadan da 7-3 galip ayrılarak ikinci galibiyetini elde etti.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10