TMS 56 üyesini daha eğitime gönderdi

Türk Metal Sendikası'nın MESS ile Ankara Büyük Anadolu Termal Hotel, Büyük Anadolu Ereğli Hotel'de Büyük Anadolu Didim Resort Hotel, Büyük Anadolu Girne Hotel, Bodrum Anadolu Hotel'de ortak başla

Çerkezköy 19.09.2019 16:09:00 0
TMS 56 üyesini daha eğitime gönderdi

Türk Metal Sendikası ile MESS ortak eğitim projesi kapsamında eğitimlerin devam ettiğini belirten Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, önceki gün 56 kişiyi Ankara’ya eğitime gönderdiklerini söyledi.

 

EĞİTİMLERİ UZMAN EĞİTİMCİLER VERİYOR

 

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, yaptığı açıklamada, “Türk Metal Sendikamızın yaklaşık 20 yıldan bu yana aralıksız olarak sürdürdüğü eğitimler devam ediyor. Sendika olarak amacımız tüm sendika üyelerinin eğitimli olmalarını sağlamaktır.

Eğitimli insan üretimde de başarılı olduğu gibi daha kaliteli üretim yapmaktadır. Dolayısıyla kaliteli üretim ile dünya pazarlarında da işyerlerimiz rahatlıkla rekabet edebilmektedir. Bu nedenle sendika olarak eğitime çok önem veriyoruz. Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi olarak sendikamıza bağlı işyerlerimde çalışan üyelerimizden toplam 56 üyemizi Büyük Anadolu Otel Ankara'da gerçekleşecek olan eğitime gönderdik. Üyelerimiz eğitimde  iş sağlığı, iş güvenliği, işyeri disiplini, çalışma hayatı , atatürkçülük, motivasyon, paylaşım,genel sağlık,ekonomi gibi bir çok konularda eğitim almaktadırlar.Eğitimler üç gün sürmektedir.Eğitimler konusunda uzman olan eğitimciler tarafından verilmektedir”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10