BSH'da mavi yaka bilgilendirme ve motivasyon günü

Çerkezköy BSH Ev Aletleri San. A.Ş.'nin geleneksel olarak düzenlediği Mavi Yaka Bilgilendirme ve Motivasyon Günü bu yılda ilgi gördü. Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çer

Çerkezköy 20.09.2019 17:41:00 0
BSH

2019-2020 YILI DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI

 

Çerkezköy BSH Ev Aletleri San. A.Ş.’in geleneksel Mavi Yaka Bilgilendirme ve Motivasyon Günü hakkında açıklama yapan Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, “BSH’ın geleneksel Mavi Yaka Bilgilendirme ve Motivasyon Günü etkinliği önceki gün fabrikanın yemekhanesinde  15.30-18.00 saatleri arası düzenlenen organizasyonla gerçekleştirildi. BSH İcra Kurulu üyesi Bülent Pehlivan ve Joerg Schaupp’un da hazır bulunduğu etkinlikte Çerkezköy BSH fabrikasının 2019-2020 yılının değerlendirmesi ve hedefleri ve yeni projeler hakkında bilgilendirme yapıldı." şeklinde konuştu.

 

25 YILINI DOLDURAN RIVDVAN KOÇ’A KIDEM ÖDÜLÜ

 

Koçak, “Yeni projelerin bilgilendirilmesinin ardından bizde Sendikamızın MESS ile yapacağı MESS’e bağlı işyerlerini kapsayan Grup Toplu İş Sözleşmesi süreci ile ilgili üyelerimize bir bilgilendirme yaptık. Ardından BSH işyeri baş temsilcimiz ve aynı zamanda TMS Çerkezköy Şube Mali Sekreterimiz Rıdvan Koç’a 25. yıl kıdem ödülü takdim ettik. Ayrıca İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatlarında 400 Metre Koşuda Dünya Rekortmeni olan  üyemiz Yasin Süzen'e de başarı belgesi verildi. Bilgilendirme ve Motivasyon Günümüz Türk Metal Sendikasımızın  "Metalin Sesi" müzik gurubumuzun Konseri ile son buldu. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese şahsım, şube yönetimimiz ve üyelerimiz adına çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10